szerző:
hvg.hu

Idén először a brit fővárosban koncertezik a Quimby.

Kiss Tibiék ismét turnébuszba ülnek, hogy egy hét alatt öt országban adjanak koncertet. Londonban sok év után ismét a The Underworld Camden színpadán fognak játszani március 13-án, 15-én pedig már a legendás Melkweg Amsterdamban lépnek fel, ahol olyan világsztárok is megfordultak már, mint Prince, Nick Cave vagy az Arctic Monkeys.

Brüsszelben idén március 16-án, míg Luxemburgban 17-én játszanak majd. A turné utolsó külföldi megállója Zürich lesz március 18-án, ahol ez lesz a legelső Quimby-koncert.

Persze, a hazai rajongóknak sem kell szomorkodniuk, április 5-én és 6-án ugyanis a csapat az A38 Hajón játszik (már mindkét koncert telt házas), utána pedig ebben az évben is ott lesznek a legtöbb fesztiválon, a nyarat pedig a Budapest Parkban zárják.

Livius „meghívója” Londonba:

 Tibi pedig így invitál Amsterdamba:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!