szerző:
hvg.hu

Új neveket jelentett be a Sziget Fesztivál.

Kedd 16 órakor jelentette be a Sziget, hogy az eddig ismertek – Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Gorillaz, Kendrick Lamar – mellett egy újabb világsztár teszi tiszteletét a fesztiválon: a világ egyik legnépszerűbb énekesnője, Lana Del Rey.

Szintén kedden derült ki, hogy jön még Fever Ray, Børns, Asaf Avidan és Don Diablo is.

Térey János a Legkisebb Jégkorszak című regényében hosszasan értekezik Lana Del Reyről. „A maga nemében tökéletes,/Mint egy Chandler-krimi vagy egy Lynch-film,/De mindkettőnél néhány fokkal édesebb./…/És ő dalolja el, legyezőszerűen több tételben terítve szét/Egyetlen témáját, a szépség széttöretettségét,/Vagyis a férfi általi elhagyatottságot;/Egyet tud, de azt nagyon, sose fog mást kitalálni.”

Igaza van, és erről most Budapesten is meggyőződhetünk.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!