szerző:
hvg.hu

Március 15. alkalmából Balog Zoltán kitüntette Fábry Sándort, Csuja Imrét és Molnár Ferenc Caramelt is.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár tett eleget a március 15-ei ünnep kötelező körének, és kiosztott rengeteg díjat Magyarország Babérkoszorújától kezdve a Táncsics Mihály-díjig.

Ennek értelmében Magyarország kiváló művésze lett Csuja Imre és Fábry Sándor, Magyarország Érdemes Művésze díjat kapott Csányi Sándor, Frenák Pál és Mucsi Zoltán, Jászai Mari-díjat kapott Tenki Réka és Borbély Alexandra, Máté Péter-díjat kapott Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi, József Attila-díjat pedig Lezsák Sándor.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!