szerző:
hvg.hu

Idén októberben lesz húsz éve, hogy a Barátok közt elindult az RTL Klubon. Ebből az alkalomból a készítők azt tervezik, hogy régi, a sorozatból azóta távozott szereplőket is visszahoznak a képernyőre.

Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A 20. jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd” – idézi Szerencsés Gabriellát, a Barátok közt kreatív producerét a Zoom.hu a Blikkre hivatkozva (a Blikk oldala nem elérhető).

A lehetséges visszatérők között van R. Kárpáti Péter, azaz a néhai Berényi András, vagy a sorozatból szintén kiírt Kertész Géza is, akit Németh Kristóf alakított. Elképzelhető, hogy a Berényi Klaudiát játszó Ábrahám Edit is visszatér, és az is megtörténhet, hogy a 2009-ben meghalt Magdi anyust szellemként, esetleg Vili bácsi hallucináiójaként idézik meg az alkotók (ahogy erre már volt példa). Nincs kizárva az sem, hogy a 75 éves Fodor Zsóka színésznőt, mint egy Magdi anyusra nagyon hasonlító rokont, testvért láhatjuk viszont.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!