szerző:
hvg.hu

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Mi más könvyet is ajánlana a miniszterelnök a választások előtt két héttel, mint egy olyat, ami a fő (és úgy tűnik egyetlen) kampányüzenetét megerősíti? A Facebook-oldalán tehát a brit Douglas Murray Európa különös halála: migráció, identitás, iszlám című művével pózol.

Ebben az újságíró nagyjából arról ír, hogy a világot meghívó Európa a világ problémáit is importálja magának. És ezt - természetesen Orbánt kivéve - a nyugati politikusok  figyelmen kívül hagyták. A következmény Murray szerint az, hogy még a mi életünkben megszűnik az a hely lenni Európa, amit valaha megismertünk.

 

Ha nem mondjuk meg világosan, hogy mi történik Magyarországgal, és miért történik, ami történik, akkor senki nem fogja...

Közzétette: Orbán Viktor – 2018. március 18.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!