szerző:
hvg.hu

Minden bizonnyal folytatást kap majd a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Doctor Strange, de hogy mikor, egyelőre nem tudni.

2016-ban új hőssel bővült a Marvel filmes univerzuma, és ezzel a Bosszúállók brigádja, ugyanis a másik népszerű képregényfigura, Doctor Strange is megkapta a maga önálló moziját, Benedict Cumberbatch-csel a főszerepben.

Miközben a Fekete Párduc folytatása már biztossá vált, a rajongókat ismét azt kezdte foglalkoztatni, mi a helyzet a Doctor Strange 2.-vel. Meg is kérdezte erről, illetve a film munkálatainak lehetséges kezdetéről a színészt az Entertainment Weekly újságírója, Cumberbatch azonban több mint egyértelmű választ adott: most még biztosan nem foglalkoznak vele.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy soha nem is fog majd elkészülni a második rész, hiszen Kevin Feige Marvel-főnök korábban utalt rá, hogy gondolkodnak a folytatáson, de az úgy tűnik, egyhamar biztosan nem fog megvalósulni.

Feige a MovieWebnek azt mondta, szeretnének többet elmesélni Strange-ről, de egyelőre minden erejükkel a következő hat filmjükre koncentrálnak. Feige megjegyezte azt is, hogy leghamarabb az előttük álló projektek néhány sikeres fázisa után tudnak bármi másra fókuszálni.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!