szerző:
hvg.hu

Kulka János színművész is csatlakozott az RTL Magyarország Persze hogy szavazok! elnevezésű kampányához – közölte a csatorna.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Március 22-től újabb nevekkel bővül a RTL Magyarország társadalmi célú reklámjaiban megszólaló hírességek listája: mások mellett Kulka János is csatlakozott a Persze hogy szavazok! kampányhoz – tudatta közleményében a csatorna.

„Én biztosan elmegyek szavazni. Hogy miért? Csak. Sőt: csak azért is!” – fogalmazott a vele készült szpotban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

Kulka János mellett részvételre ösztönöz Ónodi Eszter, Fodor Zsóka, Ember Márk, Wunderlich József és Várkonyi András is: a velük és a többi ismert emberrel készített kisfilm megtekinthető a www.rtl.hu/valasztasok oldalon.

Mint ismeretes, Persze hogy szavazok! címmel a választáson való részvételre ösztönző kisfilmeket sugároz társadalmi célú reklámként az RTL Magyarország március 16-tól április 7-ig. A kampányban ismert emberek vallanak a demokrácia iránti elkötelezettségükről és hívják fel a figyelmet a voksoláson való részvétel fontosságára.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!