szerző:
hvg.hu

Fogalmazás, helyesírás: katasztrófa, külalak: hááát...

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után, középút nem maradt senkinek. Magyarország tehát egyrészt olyan maradt, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Pár napja írtunk róla, hogy két és fél héttel a választások előtt saját honlappal próbált kitörni az őt övező, kamupárt-gyanúra is erős alapot adó ismeretlenségből a Medete-párt. Bár ne tette volna, a honlap ugyanis vagy egy létező külföldi oldal tragikusan sikerült koppintásának/magyarításának, vagy fogalmazni és weblapot készíteni tanuló iskolások diákköri munkájának tűnik.

Egy lelkes olvasónk, Péter, aki nem mellesleg magyartanár, mindenki okulására kijavította az oldalon olvasható pártprogramot.

Mint látják, Péter igazán nem osztályozott szőrösszívűen: a "dolgozat" 2-es alát érdemelt nála.

A Medetének azonban összességében sem lehet oka panaszra, annak ellenére ugyanis, hogy már számtalan módon beigazolódott, hogy a szervezet egy kizárólag az állami támogatások lenyúlására létrehozott kamupárt (amelynek egyik pártszervezőjével szemben durva választási visszaélések gyanúja is felvetődött), sem a Nemzeti Választási Bizottság, sem a Kúria, sem az Alkotmánybíróság nem gondolta úgy, hogy ettől ne állíthatnának nyugodtan országos listát a választásokon.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!