szerző:
hvg.hu

A Coachella legnagyobb sztárja idén az énekesnő.

Együtt lépett fel a Coachella fesztiválon a Destiny Child – írja BBC. A meglepetéskoncert a trió leghíresebb tagja, Beyoncé előadásának a része volt. A zenekar 2015 óta nem lépett fel együtt, a mostani közös koncertről szóló híreket pedig korábban cáfolták a tagok.

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Beyoncé, aki a kaliforniai fesztivál legnagyobb sztárja idén, eredetileg 2016-ban lépett volna fel, ám akkor ikerterhessége miatt orvosai eltanácsolták a koncertezéstől, helyére pedig Lady Gaga ugrott be. Mostani előadását a CNN történelminek nevezte, ugyanis ő az első nem fehér nő, aki a fesztivál fő attrakciójaként lépett fel. A show bővelkedett is a politikai üzenetekben, az énekesnő Malcolm X polgárjogi aktivistát idézte és megemlékezett a feketék jogaiért küzdő dzsesszénekesnőről, Nina Simonéról is.

A koncerten vendégként fellépett Beyoncé férje, Jay Z is.

#thecarters performing Deja vú at #beychella • #coachella #beyonce #jayz ��������

Jay-Z (@444album) által megosztott bejegyzés,

(BBC, CNN)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!