szerző:
hvg.hu

Coachella? Ugyan már!

Az Egyesült Államokban a Coachella nyitja a fesztiválszezont, és ezekben a napokban teljesen uralja az Instagramot. Vajna Tímea Instagramját is természetesen, aki évek óta visszatérő vendég a meglehetősen luxy fesztiválon. Joggal ébredhet fel az irigység azokban, akik nem a kaliforniai helyszínen töltötték szelfizve az elmúlt napokat.  

#sunset #coachella

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Az ő vigasztalásukra született egy cikk, amely igyekszik meggyőzni az olvasót, hogy nem olyan nagy cucc ez az egész Coachella (bár Beyoncé elég nagyot alakított a hétvégén.) Pontokba szedve a lényeg:

  • A Coachella lényegében egy divatbemutató a mezőn. Mindenki azért van ott, hogy megmutassa magát.
  • Nem lehet alkohollal a kézben sétálni, az erre kijelölt helyen kell elfogyasztani az italokat.
  • Az emberek nem a zene miatt mennek a Coachellára, noha a fellépők listája mindig irigylésre méltó. Sokan mégis csak úgy tekintenek a fesztiválra, mint egy háttérre a végtelen Insta-sztorikhoz.
  • És akkor ott van még a hőség, mivel a pálmafák nem igazán hatékonyak az árnyékolásban.

Szóval nem egy Glastonbury.

Most már igazán nem irigyeljük Vajna Tímeát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!