szerző:
hvg.hu

A Petőfi tévén múlt hétfőn a filmzenékről beszélgetett a műsorvezető Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel, amikor Fluor Tomi megtrollkodta az élő adást: egy Soros György felkiáltással vétette magát észre.

Amikor beszámoltunk az esetről, azt írtuk, hogy az nem derült ki, mire gondolt a költő, a beszélgetés pedig a rövid intermezzo után folytatódott is. Fluor a Facebook-oldalára az alábbi szöveget tette ki:

Kicsit hosszúra és hóbortosra sikerült a hétvége, szeretnék bocsánatot kérni a Petőfi Tv dolgozóitól, nem akarnám szándékosan megnehezíteni senki életét, illetve azt sem szeretném, hogy bárkinek az én idiótáskodásom okozzon fejfájást a melóhelyén. Szóval sorry és jó munkát a továbbiakban!

A Zoom az eset után észrevette, azótaa Petőfi rádió „elfelejti” játszani Fluor Tomi dalait. Az eset a következő lépésekben történt:

  • Április 9.: Fluor bekiabálja a Petőfi TV élő adásába, hogy Soros György.
  • Április 10.: Felkapja a sajtó a hírt.
  • Április 11.: Reggel 5:28-kor elhangzik az utolsó Wellhello-dal a Petőfi Rádión.

A lap hozzáteszi, az Ez szólt című oldal adatai szerint április 12. óta egyszer sem játszottak Wellhellót a Petőfin, holott 2018-ban – egy, a mostaninál jóval rövidebb szünetet leszámítva – mindennap adtak Wellhellót. Ráadásul volt olyan nap is, amikor kilenc alkalommal ment le tőlük valami.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!