szerző:
hvg.hu

JLo lett a nap szépe a kaszinó- és tévémágnás lapjánál, igaz, azt még nem tudjuk, hogy Lopez kisasszony mely felmenői kötődnek Csongrád megyéhez, amiért ilyen kitüntetett figyelemhez juthat most a Délmagyar jóvoltából.

A megyei hírportálok egyik állandó rovata a nap szépe-sorozat (micsoda szerencse, hogy legalább ez még elérhető, ha helyi hírek már csak nyomokban fordulnak elő, ugye), ahol nem túl nagy meglepetésünkre általában (vagyis az esetek 99%-ban) egy-egy környező településről származó hölgyeményt mutatnak be az olvasóknak.

A Délmagyarnál azonban jó ideje nem stimmel valami: Andy Vajna újságjának szerkesztői ugyanis láthatóan nem a helyi szépségeknek igyekeznek nagyobb (olvasói) figyelmet szerezni, hanem külföldi ruhakollekcióknak(!), ma pedig Jennifer Lopezről gondolták úgy, hogy szermrevalóbbnak bizonyul a Csongrád megyei hölgyeknél.

©

Hiába, úgy tűnik, nem csak az olvasók száma fogyatkozik a Délmagyarnál, a jelek szerint már a nap szépe rovat sem úgy muzsikál Andy Vajna érkezése óta, ahogy annak egy megyei lapnál illendő lenne.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!