szerző:
hvg.hu

Wowster néven új, magyar nyelven működő streaming csatorna indul.

A Wowster elsősorban azoknak kínál alternatívát, akik erős nyelvtudás híján lemaradnak a külföldi szolgáltatók online tartalmairól.

A Film.hu beszámolója szerint a havonta egy mozijegy árába kerülő szolgáltatáson régi és új magyar filmek, sorozatok, eddig nem látott werkfilmek, archív felvételek, továbbá exkluzív fotóanyagok is láthatók lesznek, idővel pedig dokumentumfilmekkel is bővítik a repertoárt.

A szolgáltatás műsortárában olyan közönségsikerek is megtalálhatók lesznek, mint az Indul a bakterház, a Zimmer Feri és a Csak szex és más semmi című film. Az üzemeltetők újdonságokkal is készülnek, ilyen például az Egynyári kaland, melynek harmadik évada szintén felkerül a május 25-én induló szolgáltatás kínálatába.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!