szerző:
hvg.hu

"12 éves vagyok, és nagyon akarok a koncerteden énekelni" – közösségi médiás kampányt indított az általános iskolás Victoria Anthony, hogy Pinknek énekelhessen. Az álma valóra vált, Pinknek meg elakadt a szava.

Victoria Anthony elég talpraesett volt ahhoz, hogy kitalálja, miként férkőzzön Pink mikrofonjának a közelébe. #VicAndPink hashtaggel indított közösségi médiás kampányt, hogy az üzenete eljusson az énekesnőhöz. A posztjában Pinknek a következőt írta: "12 éves vagyok, és amikor jössz, nagyon szeretnék a koncerteden énekelni. Megígérem, készen fogok állni."

Az üzenet mellé csatolt egy videoválogatást is, amellyel bebizonyította, hogy tényleg megérdemli az instant hírnevet: Pink legutóbbi slágerét, a What About Ust elképesztő hangon énekli.

Victoria kívánságára és videójára a kanadai média is felfigyelt, így eljutott a hír Pinkhez is. Május 12-én a vancouveri Rogers Arénában a kislány álma pedig valóra vált. A koncerten Pink ugyan nem hívta fel magához a színpadra lelkes rajongóját, de felismerte a gyereket a színpad mellett a tömegben. "Te vagy az, akiről olvastam a hírekben? Akarsz énekelni valamit?" – kérdezte, majd átnyújtotta Victoriának a mikrofont.

A kislány a Perfect című számot énekelte el.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!