szerző:
hvg.hu

A 24.hu úgy tudja, Kamasz Melinda távozásában közrejátszik, hogy a lapban megjelent egy Soros György "zsoldosait" név szerint listázó cikk.

A főszerkesztő-helyettesnek, aki közel hét évig dolgozott ebben a pozícióban a tavaly Schmidt Mária tulajdonába került lapnál, kedden volt az utolsó munkanapja. Kamasz az értesülést megerősítette a 24.hu-nak.

A lap az ügyre közeli rálátással bíró forrásokra hivatkozva azt írta, a főszerkesztő-helyettes távozásához köze lehet az abban a Fidesz választási győzelme után megjelent "Soros-zsoldosok listájának".

Ezt az információt Kamasz találgatásnak minősítette, és úgy fogalmazott: mostanra érett meg benne, hogy a saját vállalkozása által működtetett gazdasági tematikájú oldalt, a novekedes.hu-t megerősítse.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!