szerző:
hvg.hu

Robin Cook kipróbálta a gulyást és nagy hatással volt rá.

Robin Cook volt a vendége az ATV Start című műsorának, ahol a thrillereiről híres orvos-író azt mondta, szerinte a magyarok jobban szeretik a könyveit, mint bárhol máshol, mert bár sok helyen csökkent az olvasottsága, nálunk magas maradt.

Cook azt is elárulta, hogy bár nem először jár Magyarországon, most kóstolta meg először a gulyáslevest, ami nagyon ízlett neki, és a beszélgetés végén azt is megígérte, hogy a következő regényébe is beleszövi a magyar fogást, valaki szintén gulyáslevest fog fogyasztani a regényében.

Az író mesélt új, Sarlatánok című könyvéről is, amely szerinte arról szól, hogy a közösségi média befolyásolja a kultúránkat, mint ahogyan az orvostudományt is befolyásolja. Cook elárulta, hogy egy könyv megírása mintegy két hónapjába telik, de a könyveihez komoly kutatást végez, ezért összesen egy év, mire elkészül egy könyvvel. 

Cook elmesélte, hogy saját céget is alapított, amely televíziós műsorokat és filmeket fog gyártani. 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!