szerző:
hvg.hu

Hatszáz vendég töltötte meg szombaton a Szent György kápolnát, hogy végignézze Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét. Az ifjú pár azonban nagyon odafigyelt az érzelmes részletekre. A padsorokban ugyanis, ahol a királyi család tagjai ültek, egy helyet üresen hagytak Harry 1997-ben elhunyt édesanyjának, Dianának.

Vilmos mellett üres a szék
©

Diana emléke egyébként más formában is jelen volt az esküvőn, a menyasszony csokrának a virágait ugyanis a néhai hercegnő kertjében szedte Harry herceg, mégpedig a saját hercegi kezével.

©

Az esti fogadáson pedig a most már Sussex hercegnőjeként emlegetett Meghan Markle a Stella McCartney ruhájához Diana akvamarin gyűrűjét kapta meg.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!