szerző:
hvg.hu

Kiszivárgott néhány részlet a szombat esti zárt körű esküvői partiról.

Harry herceg és Meghan Markle szombaton férj és feleség lett, a procedúra egy jelentős részét az egész világ figyelemmel követhette: nem igazán lehetett olyan mozdulatuk, gesztusuk a templomi esküvő alatt, amelyet ne rögzítettek volna a kamerák.

©

Ezek után érthető, hogy az esti bulit már zárt körben tartották meg. A Frogmore House-ban rendezett parti házigazdája Károly herceg volt, és ő állta a költségeket is. A vacsora 7:30-tól este 10:00-ig tartott, és itt már csak 200 megghívott vendég lehetett jelen, köztük Markle híres barátai, Serena Williams, Amal Clooney és Priyanka Chopra.

A kiszivárgott információk szerint Harry bátyja, Vilmos herceg szemtelen beszédet tartott, de megkapta a szót a menyasszony is. Volt tűzijáték, DJ, James Corden szórakoztatta poénokkal a jelenlévőket, éjfél után pedig hamburgerekkel csillapították a vendégek éhségét. Kiderült az is, hogy mi volt az a dal, amelyre az ifjú pár először táncolt: Whitney Houstontól az I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me).

A Daily Mail egyébként úgy tudja, hogy volt még egy after-after party is Londonban, majd egy külön parti Chelsea-ban, vagyis úgy tűnt, az éjszaka soha nem ér véget.

A Harry herceg és Meghan Markle esküvője körüli felhajtásról itt olvashatnak bővebben.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!