szerző:
hvg.hu

Családja közölte, a 28 évesen elhunyt Tim Bergling temetése nem lesz nyilvános.

A svéd DJ-t, aki vélhetően önkezével vetett véget az életének, csak a hozzá legközelebb állók kísérik majd el utolsó útjára – írta a Variety a család közleményét ismertetve.

A család arra kérte a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a bejelentésüket. Azt is írták, hogy nem adnak több információt a szertartással kapcsolatban.

Ahogy korábban megírtuk, az Avicii néven híressé vált Tim Berglinget, a világszerte népszerű elektronikus zenei előadót ománi hotelszobájában találták holtan április 20-án. Bergling 2016-ban egészségi okokra hivatkozva visszavonult az élő fellépésektől – problémáit részben a túlzott alkoholfogyasztás okozta.

Az ománi rendőrség szerint a férfi halálával összefüggésben nem merült fel bűncselekmény gyanúja, családja pedig később közvetetten elismerte, hogy öngyilkosságot követett el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!