szerző:
hvg.hu

A tévés műsorvezető szerint aki úgy viselkedik, mint Shane Tusup, az nem felnőtt.

Kiborította Kovács Áront Shane Tusup tegnap közleménye, amiben az edző leírta, azért válnak, mert felesége megcsalta őt Dudás Dániellel.

A műsorvezető a Facebookon azt kéri, maradjanak a férfiak akkor is férfiak, ha megcsalják őket, ne menjenek le kutyába, ne átkozódjanak, ne árulkodjanak, mint a gyerekek.

Tanuljuk már meg méltósággal feldolgozni azt felnőtt korunkra, hogy az anyukánk volt az utolsó nő, aki nem cserélne le bennünket – még rövid időre sem - soha senkiért! Tanuljuk meg, mert ez tény! És tudom, ez is nehéz lesz, de próbáljuk meg elfogadni, hogy rajtunk kívül még van pár milliárd férfi a bolygón és ezeknek egy kisebb része talán, de biztosan tud nálunk vonzóbb érdekesebb, izgalmasabb, viccesebb és izmosabb lenni egy adott pillanatban, még akár a szerelmünk számára is! Fogadjuk már el, mert ez is tény!

- írta.

Szerinte mindenkinek meg kell értenie, hogy a szerelem olyan, mint a gravitáció, nagyjából tehetetlenek vele szemben az emberek. Hozzáfűzi továbbá, hogy a megcsalásban sosincs ellenséges szándék.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!