szerző:
hvg.hu

Péntek reggel a Music FM reggeli, Önndító című műsorában Hajnóczy Soma volt a vendég. A kétszeres világbajnok bűvész azt állította, hogy megérezte, mi lesz a szombati Real Madrid-Liverpool BL-döntő végeredménye.

A megérzését persze nem árulta el egyelőre, azt videóra rögzítette, és a videót egy hardware-en ott hagyta Bochkor Gáboréknál a stúdióban, lepecsételt borítékban.

Hogy igaza volt-e, az hétfőn derül ki, amikor felbontják a borítékot, és lejátsszák a nyilvánosság előtt a felvételt.

Persze, a népszerű bűvész-illúzionistát ismerve valószínűsíthető, hogy valami trükk van a dologban. Mindenesetre érdemes meghallgatni a hétfői „eredményhirdetést”.

 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!