szerző:
hvg.hu

Egy hete történt, de még mindig van sztori Meghan Markle és Harry herceg esküvőjében. Most épp az egyik legaranyosabb jelenet hátterébe engedett betekintést a jelenet főszereplőjének az édesapja. A menyasszonyal az autóban érkező, majd őt az oltárhoz kísérő ikrek egyikéről, Brian Mulroney-ről van szó, aki a Szent György kápolnába megérkezve ezt az arcot vágta:

És most már azt is tudjuk, hogy a 7 éves Brian mitől volt ennyire elragadtatva. Meghan Markle legjobb barátnőjének, Jessica Mulroney-nek a férje, Ben egy kanadai tévéműsorban mondta el, hogy a fia még soha nem halott trombitát megszólalni, ráadásul a próbákon nem szembesült azzal, hogy ennyi ember és virág lesz majd a templomban, szóval a látvány és a hangzás a szó legjobb értelmében sokkolta.

A szülők izgultak, hogy minden rendben megy-e majd, hiszen végül is 3-7 éves gyerekekről volt szó, és ők bármire képesek, de az édesapa elmondása szerint kifejezetten élvezték az esküvőt.

©

Brian és az ikertestvére, John a hivatalos fotókon is pózolhatott. Igaz, a fotós, Alex Lubomirski elmondása szerint a sok gyereket édességgel kellett megzsarolni annak érdekében, hogy a kamerába nézzenek. Most már tehát azt is tudjuk, hogy a Smarites milyen csodákra képes. Ez lett belőle:

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!