szerző:
hvg.hu

Magazin segíti a kutyásokat, hogy megtalálják azokat a strandokat, szolgáltatásokat, ahová az ebek is betehetik a mancsukat

Nem egyszerű kutyával élvezni a balatoni nyarat, hiszen ahol a gazdi fürödhet, ott az ebnek tilos, ahol a kutya bemehet a vízbe -  mert nincs kijelölt strand -  ott a gazdinak kell a parton maradnia. A róka fogta csuka helyzetre egyre többen keresnek megoldást, na meg igyekeznek megcélozni annak  a nem csekély rétegnek a pénztárcáját, akik kedvencükkel akarják tölteni a nyaralást.
Ezt az üzleti rést találta meg a  Kutyabarát Balaton Magazin is. Az ingyenes kiadványban minden kutyatulajdonos megtalálja  a maga számára hasznos tartalmat, így péládul a kutyás strandokat, kutyabarát szállásokat, és túraútvonalakat a Balaton mentén.
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!