szerző:
hvg.hu

Magazin segíti a kutyásokat, hogy megtalálják azokat a strandokat, szolgáltatásokat, ahová az ebek is betehetik a mancsukat

Nem egyszerű kutyával élvezni a balatoni nyarat, hiszen ahol a gazdi fürödhet, ott az ebnek tilos, ahol a kutya bemehet a vízbe -  mert nincs kijelölt strand -  ott a gazdinak kell a parton maradnia. A róka fogta csuka helyzetre egyre többen keresnek megoldást, na meg igyekeznek megcélozni annak  a nem csekély rétegnek a pénztárcáját, akik kedvencükkel akarják tölteni a nyaralást.
Ezt az üzleti rést találta meg a  Kutyabarát Balaton Magazin is. Az ingyenes kiadványban minden kutyatulajdonos megtalálja  a maga számára hasznos tartalmat, így péládul a kutyás strandokat, kutyabarát szállásokat, és túraútvonalakat a Balaton mentén.
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!