szerző:
hvg.hu

Minimalista, elegáns és mégis nagyon ötletes logókat talált ki egy kárpátaljai református kántor a Bibliában szereplő nevekhez és helyszínekhez. Balog István képeit mutatjuk.

Balog István elkészítette olyan bibliai történetek, személyek és helyszínek logóit, amelyekhez egyenként üzeneteket is fűzött. A református kántor Facebookján azt írta, hogy már nagyon régóta szerette volna megvalósítani kreatív projektjét, és most végre Mátészalkán kiállítás is nyílt zseniális betűiből. Balog Istvánnak nem csak a gyönyörködtetés a célja. Mint a hvg.hu-nak fogalmaz: szeretné, "ha a Bibliai Logók projekt egésze Isten dicsőségét szolgálná. Kicsit közelebb hozni/vonzani az embereket."

Tudom, hogy ez sokakból undort és ellenszenvet vált ki, viszont ez másoknak vigasztalás és bölcsesség.

Lássuk néhány kedvencünket!

Káin és Ábel története arról szól, hogy ha a "szeretetünk" csak addig tart, amíg megkapjuk, amit elvárunk, akkor szeretetünk valójában üzlet.

A vízen járó Péter története a félelem legyőzéséről szól:

Jerikó a bennünk lévő mentális falakról:

Júdás történetének tanulsága pedig az kéne, hogy legyen, hogy ha nagyon elrontunk valamit, akkor sem kell a terhet teljesen egyedül cipelnünk.

Balog István további logóit erre találja.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!