szerző:
hvg.hu

Egy napra ugyan, de Ronaldinho is beugrott, hogy közös klipet forgasson a szintén nálunk tartózkodó Smith-szel.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Csak egy nap erejéig, de a világ egyik legismertebb labdarúgója, Ronaldinho is Budapestre érkezett, írja az Origo sportrovata, hozzátéve, hogy a sztár szerepet kapott az oroszországi foci-vb egyik hivatalos dalának klipjében, a kapcsolódó videót pedig Nagyvásártelepen forgatták, Will Smith főszereplésével.

A Ripostra hivatkozó lap azt írja, Ronaldinho mindenkit lenyűgözött a kedvességével: mindenkinek bemutatkozott, és bárkivel beszélgetett, ha úgy adódott. Az sem jelentett problémát, hogy Ronaldinho nem beszél angolul, a sztár ugyanis tolmáccsal érkezett.

Credit: @Ronaldo de Assis Moreira

A sportolónak egy úgynevezett körnek hívott trükk után negyven méterről kellett berúgnia a csarnok egyik emeleti ablakát, ezt rögzítették – mesélte az egyik stábtag.

Will Smith a hírek szerint még jó ideig a magyar fővárosban marad.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!