szerző:
hvg.hu

Bődületes gyorsasággal járta be az internetet az a híresztelés, amely szerint tavaly nyáron titokban elkezdték a Vissza a jövőbe filmek negyedik részének a forgatását, s az alkotás hamarosan a mozikba kerülhet.

Csak az a baj, hogy a korábbi három rész főszereplője, a Parkinson-kórral küzdő Michael J Fox állítólagos Facebook-oldalán közzétett hír valószínűleg nem igaz, a bejelentéshez használt kép egy évekkel korábbi találkozón készült.
Az állítólag Fox által használt Facebook oldalon a Her internetes magazin szerint egy olyan kép található, amely egy 2015-ös Instagram bejegyzésből való, s az is gyanús, hogy az oldalon az utóbbi napok előtti utolsó beírás 2013-ban készült.
Függetlenül a bejegyzés igazságtartalmától, a hírt már több százezren megosztották, a rajongók pedig lelkes üzenetekkel ünneplik a bejelentést
A filmbeli Doc, a most 79 éves Christopher Lloyd tavaly bejelentette ugyan, hogy támogatná a 4. rész elkészítését, ám azóta semmi érdemleges nem történt
A Vissza a jövőbe sorozat tizenéves főhőse Doc segítségével és társaságában szabadon mozog előre és hátra az időben, hogy megoldják a múlt- és jövőbeli családi problémákat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!