szerző:
hvg.hu

Hosszabb szünet után drámai sorozatban tér vissza a gumiarcú színész.

Jó hírünk van azoknak, akik szerették az Ember a Holdont, a Truman Showt vagy az Egy makulátlan elme örök ragyogását – vagyis azt, amikor Jim Carrey a drámai oldalát domborította ki.

Az ősszel induló Kidding című sorozatban ugyanis Carrey egy olyan férfit fog alakítani, aki megpróbál megbirkózni az életében támadó krízishelyzetekkel. A sztori szerint Jeff, azaz Mr. Pickles a gyerekek kedvence a tévében, aki bölcsességével és kedves humorával szórakoztatja a kicsiket. Amikor viszont a családja kezd szétesni körülötte, a férfi nem talál semmilyen kapaszkodót, és szép lassan belebolondul. Az IMDB szerint ez a folyamat éppen olyan szórakoztató lesz, mint amilyen szívszaggató.

Barátnője halálát követően megzuhant Jim Carrey tényleg kezd jobban lenni, ennek bizonyítéka az is, hogy a hosszabb forgatási szünetet követően ismét dolgozik.

A Kidding szeptember 9-én indul az Egyesült Államokban, nálunk az HBO GO-n lesz látható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!