szerző:
hvg.hu

Ahogy beszámoltunk róla, a Budapesten forgató Will Smith múlt héten felmászott a Lánchíd pillérére, és egy kihívásának eleget téve táncra perdült. Az egészet videóra is vették, sőt, drónos felvételek is készültek. Mindezt teljesen illegálisan, hiszen nem volt engedélye a Budapest Közúttól, ki is akadtak az illetékesek a felelőtlenségen.

Csakhogy a számok alapján Will ezzel olyan reklámot csapott nekünk/Budapestnek, hogy a turizmus nemzetközi píárjáért felelősök igazán hálásak lehetnek: a Facebookon a videót közel 6 millióan látták, míg az Instagram több mint 12 millió megtekintésnél tart.

Összehasonlításként: a Magyar Turisztikai Ügynökség májusban, összesen 1,5 milliárd forintos költségvetéssel futó nemzetközi kampányának reklámfilmjét a Youtube-on eddig 34 ezren látták.

Köszönjük, Will!

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!