szerző:
hvg.hu

Az énekesnő rögtön felpattant, mintha mi sem történt volna.

Taylor Swift éppen New Jersey-ben lépett fel a mostani Reputation nevű showjával, amikor egyszer csak a Call It What You Want előadása közben megcsúszott és fenékre esett. Bár elsőre akár egy táncmozdulatnak is tűnhetne az esés, jobban megfigyelve a táncosa is meglepődve nevet a dolgon. Az énekesnőt viszont nem zökkentette ki a dolog, rögtön felpattant, és folytatta a showt.

Íme a malőr egy másik szögből is, innen úgy tűnik, mintha éppen a táncos fiú gáncsolta volna ki az énekesnőt.

Swiftnek nem ez volt az első esése színpadon előadás közben, korábban hasonlóan elcsúszott, és akkor is fenékre esett egy szám közepén, miközben fel-alá mászkált a színpadon.

Sőt, egy Apple Musicnak készített reklámszpotban még viccet is csinált abból, ahogy a futópadon élvezve a zenét egyszer csak arcra esik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!