szerző:
hvg.hu

Curtis keresettebb, mint valaha. De mi a titka?

A Blikk szerint nem törte meg Curtis karrierjét, hogy drogproblémái miatt Majka bejelentette a csapat szétválását. A lap azt írja, Curtis az eset óta egyre többet koncertezik, szponzori szerződéseket kap, tévéműsorokban szerepel. Hamarosan feltűnik a TV2 és a Viasat3 képernyőjén, show-műsorokban. Sorra adja a szólókoncerteket, volt futballistaként egykori csapata, az Újpest is elhívta egy gálameccsre. Egy sikeres étterem reklámarca is lett.

A Prompt Média szakértője, Manhalter Dániel szerint a siker kulcsa, hogy az emberek azt látják Curtisben, hogy felküzdötte magát a csúcsra szinte a semmiből.

A sikert díjazzák, a balhékat pedig elnézik neki, a rajongók közülük valónak látják.

Miután neve sokat szerepel a médiában, kiváló reklámértékkel bír. Azon cégek számára, amelyeknél nem túl szigorú azt etikai kódex, tökéletes arc most – tette hozzá.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!