szerző:
hvg.hu

Senki nem tudott róla, hogy a rapper új lemezen dolgozik.

Augusztus 31-én új nagylemezzel jelentkezett Eminem. A rapper minden rajongóját meglepte amikor mindenféle előzetes promó nélkül, Twitteren jelentette be a Kamikaze megjelenését, de ahogy fogalmazott, „nem akarta túlgondolni”.

Az új lemezen – amelyen Dr. Dre is közreműködött producerként – 13 szám szerepel; ezek közül az egyik legizgalmasabb dal a Venom, mely hallható lesz az azonos című legújabb Marvel-filmben is, Tom Hardy főszereplésével. Az albumra az Eminemtől már megszokott szókimondó stílus jellemző, több dalban is napjaink problémáival foglalkozik, bírálja többek között Donald Trumpot is.

A Kamikaze Eminem tizedik nagylemeze; legutóbbi albuma, a Revival 2017-ben jelent meg és első helyen debütált a Billboard 200-as listáján.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!