Bejelentkezés  

Unja a Happyt? Íme, Pharrell Williams új ziccere

Unja a Happyt? Íme, Pharrell Williams új ziccere

Pharrel Williams új száma, a Come get it bea Miley Cyrus vokálozásával készült, és egy hét alatt 10 milliós nézettséget ért el a Youtube-on.

"Az üt először, aki nagyot üt, és először"

"Az üt először, aki nagyot üt, és először"

Azt hittük, hogy az Argó 2 már forog. De nem. Az interneten terjedő előzetes csupán mézes madzag, Árpa Attila elképzelése szerint a filmet a rajongók dobják majd össze. Nem teljesen újkeletű a közösségi finanszkezdeményezés, volt már sikeres művészeti projekt mind itthon, mind külföldön, mely a mikrovédnökök jóindulata révén valósulhatott meg.

Búcsúzzon el a Belgától, és fedezze fel búvárruhában a Titanicot!

Búcsúzzon el a Belgától, és fedezze fel búvárruhában a Titanicot!

Feléled az A.E. Bizottság, könyvek lepik el a Budai Várat, lakásba költözik a színház, búcsúzik a Belga, a Szabadság tér pedig egy kis női-férfi pszichologizálásnak ad teret. Programajánlónk.

hvg.hu

Tetszett a velencei közönségnek a Freud-film

David Cronenberg új filmje is bemutatkozott a 68. velencei filmfesztiválon: a rendező Freudról és Jungról szóló filmje nagy tetszést aratott, bár néhány gyenge pontot is találtak benne.

MTI

Angry Birds klasszikus koncert Londonban

Angry Birds klasszikus koncert Londonban

A Londoni Filharmonikusok több mint húsz, az Angry Birds vagy a Super Mario és más videójátékok zenéje alapján készült, klasszikussá hangszerelt zeneművet ad elő egy londoni zenei fesztiválon.

hvg.hu

Lemondott az Operaház megbízott főzeneigazgatója

Győriványi Ráth György, a Magyar Állami Operaház megbízott főzeneigazgatója - a posztra hamarosan kiírandó pályázatra tekintettel - pénteken visszaadta megbízását Ókovács Szilveszter kormánybiztosnak, az intézmény múlt héten kinevezett vezetőjének.

MTI

Újra kigördül hétvégén a pesti nosztalgiavillamos

Szombaton nosztalgiabusszal, vasárnap pedig nosztalgiavillamossal utazhatnak az érdeklődők Budapesten. A buszok a Deák térre mennek a Népligetből, a villamosok pedig a Puskás Ferenc Stadiontól a Mester utcáig.

MTI

A prosztatát is bemutató etruszk szobrot állítottak ki a Louvre-ban

Különlegességet mutat be a párizsi Louvre: egy a belső szerveket a kulcscsonttól a prosztatáig bemutató etruszk férfibüszt látható az intézményben.

MTI

Elhunyt H. Barta Lajos, a régi Magyar Nemzet munkatársa

Életének 77. évében elhunyt H. Barta Lajos újságíró, író, a Magyar Nemzet volt munkatársa, a Régi Nemzetesek Társaságának alapító tagja - közölte a család pénteken.

MTI

Újraindul a Szerencsekerék, visszatér az egyik műsorvezető

Tíz év után újraindul a Szerencsekerék című vetélkedő, a műsor szeptember 19-én indul a Story4-en - közölte a Kreatív Online.

hvg.hu

Görögországban került elő a 10 éve ellopott Rubens-kép

Egy belga múzeumból tíz éve ellopott Rubens-festményt találtak meg a rendőrség Görögországban. A hatósági akcióban két embert letartóztattak, mindketten görögök. A rajtaütésről sem a rendőrség, sem pedig a görög kulturális minisztérium nem közölt részleteket.

MTI
Hirdetés

A király beszéde segíthet megérteni Madonna új filmjét

Csütörtök este ünnepli világpremierjét Madonna új filmje. A W.E. az énekesnő második rendezése, a munkában volt férjei, Sean Penn és Guy Ritchie is segítették.

MTI

Kiadják a Beach Boys 45 éve elveszett dalait

Kiadják a Beach Boys 45 éve elveszett dalait

A hatvanas években a csúcsra jutott kaliforniai Beach Boys még élő tagjai októberben megjelentetik a csapat 1966-67-ben készített Smile című albumát, amelyet akkor a tagok nem fejeztek be, és az azóta eltelt 45 évben sem adták ki az anyagot.

MTI

Vágó István az ATV-n fog politizálni

Szeptember 5-től megújul az ATV, a reggeli műsort az MTV-ben korábban az Estét vezető, majd kirúgott Mészáros Antóniával erősítik meg, Havas Henrik új műsort kap, Vágó István pedig állandó vendégként szerepel októbertől a csatornán - írja az Index.

hvg.hu
Hirdetés

Zac Efron és Daryl Hannah is Budapestre jön

3D-s Drakula-film, ausztrál road movie és romantikus akciókomédiát is forgatnak a közeljövőben Budapesten Brad Pitt zombihorrorja mellett, a produkciók miatt rengeteg sztár is érkezik majd a fővárosba.

hvg.hu

A torinói ló a hivatalos magyar nevezés az Oscar-díjra

A torinói ló a hivatalos magyar nevezés az Oscar-díjra

Az Oscar-díjra nevező bizottság augusztus 31-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2012. évi "legjobb idegen nyelvű film" kategóriában Tarr Béla Berlinale-nagydíjas filmje képviseli.

hvg.hu

Velence: letámadták a rajongók a motorcsónakos Clooney-t

George Clooney új filmjével szerdán megnyílt a 68. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A szeptember 10-ig tartó fesztivál első napján mutatták be George Clooney új munkáját, a The Ides of March (Március idusa) című drámát. A Clooney rendezésében készült filmben Ryan Gosling és Philip Seymour Hoffman játssza a főszerepet.

MTI

Közel 400 millióból mentik meg Nemcsák színházát

A József Attila Színház adósságállományának rendezésére, a felmentésekhez szükséges pénzügyi fedezet biztosítására összesen 393 millió forintot utal át szeptember 20-ig a főváros a teátrumnak.

MTI

Támogatja Tarlós a Mikroszkóp Színpadot

A Mikroszkóp Színpad pénzügyi helyzetének év végéig történő rendezésére 36 millió forint további támogatást biztosít a főváros a teátrumnak, amely még 25 előadást megtart december 31-ig.

MTI

Pénzt kér az eddig ingyenes színháztermekért Tarlós

Pénzt kér az eddig ingyenes színháztermekért Tarlós

Eddig ingyen használt ingatlanaikért a jövőben bérleti díjat fizetnek a fővárosi tulajdonú színházak, miközben az ehhez szükséges forrásokat beépítik támogatásukba. Erről szerdai ülésén döntött a Fővárosi Közgyűlés. A javaslatot 18 igennel, 6 nem és 9 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

MTI

DiCaprio újabb nagy esély előtt áll

DiCaprio újabb nagy esély előtt áll

Kedvenc színészét, Leonardo DiCapriót szeretné látni új filmje főszerepében Martin Scorsese.

MTI
Hirdetés
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X