Denzel Washingtont minden sarokra!
Kult

Denzel Washingtont minden sarokra!

A nyolcvanas években futó tévésorozat alapján készült A védelmező második részében az egyik legnépszerűbb aktív amerikai színész megint megnyomkodja kvarcóráját, és mindent elintéz. Csak azokat a beleket nem képes visszatömködni a gonoszokba, amelyeket intézkedés közben kiontott. De mindenre ő sem lehet képes. Kritika.

MTI Kult

A kasszasikerlista élén nyitott a Mission: Impossible legújabb része

Az észak-amerikai kasszasikerlista élén nyitott a Misson: Impossible sorozat legújabb része. Ethan Hunt ügynök szerepében immár hatodszor Tom Cruise-zal, az akció-thriller 61,5 millió dollár (17,1 milliárd forint) bevételt hozott a bemutató-hétvégén több mint 4300 észak-amerikai moziban iparági becslések szerint.

Varga Ferenc Kult

Komán Boglárka: Putyint szívesen eljátszanám egy filmben

Tehetségesek, öntudatosak, karakteresek és szépek. Cikksorozatunkban bemutatjuk azokat a huszonéves színésznőket, akikre felfigyelhettünk már filmekben vagy tévésorozatokban. Húsz feltörekvő színésznőnek szegeztük ugyanazokat a kérdéseket, és mozgóképes tapasztalataik alapján sorba rendezve mutatjuk be őket hétről hétre.

V.É. Kult

Budapest rengeteg lájkot kap a Forma–1-től

Az F1-es csapatok nemcsak maguknak csapnak hírverést, hanem a vendéglátó országnak is. Megnéztük, milyen kép rajzolódik ki Budapestről és Magyarországról ezekben a napokban a csapatok és a versenyzők közösségi oldalain. Röviden: eléggé odavannak értünk.

hvg.hu Kult

A 9. Star Wars-filmből sem hagyják ki Leia hercegnőt

Beharangozták a következő Star Wars-epizód szereposztását. Lesznek visszatérő szereplők, mint Mark Hamill vagy a 81 éves Billy Dee Williams, de legnagyobb meglepetésünkre a Carrie Fisher alakította Leia hercegnő sem marad ki az új filmből.

Kovács Gellért Kult

Ilyen volt a szovjet underground Putyin egyik nagy ellensége szerint

Kirill Szerebrennyikov a mai orosz színház és film egyik jelentős kortárs alkotója. Az elnök utálja, és az érzés kölcsönös. A rendező Nyár című, a magyar mozikban ezen a héten debütáló igen különleges és nagyon hangulatos zenés filmjének vágását már házi őrizetben fejezte be. Kritika.

hvg.hu Kult

Tíz tuti dal a holdfogyatkozáshoz

Nemigen készült ilyen statisztika, de valószínűleg a popzene egyik leggyakoribb témája a szerelem mellett a Hold. A ma egy időre elfogyni kénytelen égitest a dalokban hol kék, hol sajt, hol gyilkos. Mutatjuk.

1
4 5 6 7 8
1837

A címlapról ajánljuk