szerző:
life-style.hu

A magyar rajongók egyik nagy álma teljesül: április 10-én kedden este 20.

A magyar rajongók egyik nagy álma teljesül: április 10-én kedden este 20.00 órakor kezdődik ugyanis a Tangerine Dream koncertje a budapesti Művészetek Palotájában található Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, amelyre a jegyek 3000, 4500, 5900 és 7900 Ft-ért válthatók.

Egy igazán különleges zenei eseménynek lehetnek résztvevői azok, akik elmennek az 1967-ben Edgar Froese által alapított világhírű német elektronikus zenekar koncertjére, mert a két órás előadás során felelevenítik a zenekar szinte valamennyi stíluskorszakát.

Magyarországon a nyolcvanas-kilencvenes években egyébként az is találkozhatott a zenekarral, aki nem akart: Choronzon című daluk ugyanis a Panoráma című műsor főcímdalaként futott hosszú ideig.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!