szerző:
life-style.hu

Ez a szombat este a tengermély basszusoké az új Városliget-közeli klubban, a Dürlinben, és nem is akármilyen...

Ez a szombat este a tengermély basszusoké az új Városliget-közeli klubban, a Dürlinben, és nem is akármilyen apropóból: tizenharmadik éve mozgósítja ugyanis a fővárosi törtütem-rajongókat a Bladerunnaz szervezőgárda. Ehhez a mérföldkőhöz pedig rögtön olyan neveket rendeltek hozzá, mint Optical és DJ Hype, valamint MC Daddy Earl - mindannyian az angol drum & bass hátország alappillérei.

A két termes gigabuli nagy durranásnak ígérkezik, érdemes lesz korán érkezni - további infók jegyekről és a magyar fellépőkről itt, a party Facebook-oldalán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!