szerző:
life-style.hu

Akik csak vakarták a fejüket a hír hallatán, hogy elhunyt Moebius, most szerencsések lehetnek: a több tévétársaság...

Akik csak vakarták a fejüket a hír hallatán, hogy elhunyt Moebius, most szerencsések lehetnek: a több tévétársaság együttműködésében készült "In Search of Moebius" c. dokumentumfilm teljes egészében megtekinthető online, és kiváló képet kapunk belőle a 20. század egyik legjelentősebb alkotójáról. Jean Giraud megszámlálhatatlan képregényes projektje mellett olyan filmeken dolgozott dizájnerként, mint az Idegenek, a Tron, Az Ötödik Elem, vagy a francia-magyar koprodukcióban készült kultikus rajzfilm, Az Idő Urai. A dokumentumfilmet három részre bontva, alant láthatjátok.

Forrás: dailymotion.com

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!