Bejelentkezés  
 • Az idei nyár slágere: az esernyő – Nagyítás-fotógaléria

  Az idei nyár slágere: az esernyő – Nagyítás-fotógaléria

  Nincs is jobb, mint a rekkenő hőségben a strandon süttetni magunkat, fröccsözni, lángosozni, és ha már nagyon felhevültünk, akkor csobbanni egyet. Idén ehhez még vízpartra sem kellett mennünk, a nyakunkba kaptuk az áldást. A legújabb bikinidivat bemutatása helyett szeretnénk megemlékezni az elmúlt nyár legnagyobb slágeréről – az elengedhetetlen esernyőről.

 • Sáskajárás és orosz csapás a hét képein

  Sáskajárás és orosz csapás a hét képein

  Orbán Viktor beszéde, orosz csapatok Ukrajnában, tűzszünet Gázában, sáskajárás Madagaszkáron, izmos lábak a tangó-világbajnokságon, karnevál az esőben, és elindultak a zarándokok Mekkába. A hét eseményei képekben.

 • Ukrajna vérzik – Nagyítás-fotógaléria

  Ukrajna vérzik – Nagyítás-fotógaléria

  Háborús propaganda, frontra induló katonák, a nehéztüzérség elől pincében menedéket keresők, szétlőtt otthonok, egy bőrönddel az otthonukat elhagyók – az első világháború rémképei újra megelevenedtek a határon túl. Ukrajna keleti részéből tömegével menekülnek az ott lakók a harcok elől.

  Szóljon hozzá

 • Csipkék és színek szigete – Nagyítás-fotógaléria

  Csipkék és színek szigete – Nagyítás-fotógaléria

  A velencei lagúna legtarkább pontja a 3000 fős Burano szigete, amely színesre festett házfalai mellett a csipkekészítéséről is híres. Itt, ha valaki át akarja festeni a házát, akkor a kiválasztott színt kérvényeznie kell a kormánynál, ugyanis nem minden árnyalat fér bele a szivárványszigeti idillbe.

 • Nagy sikerek úszásban, bosszúért kiált Amerika - a hét képekben

  Nagy sikerek úszásban, bosszúért kiált Amerika - a hét képekben

  Állatkerti mérés és óratisztítás Londonban, B.my.Lake Aligán - képes összefoglalónk a hét fontosabb eseményeiből.

 • Felkészületlenül érte Amerikát egy újabb "feketelázadás" - Nagyítás-fotógaléria

  Felkészületlenül érte Amerikát egy újabb "feketelázadás" - Nagyítás-fotógaléria

  St. Louis egyik elővárosában, a főleg feketék lakta Fergusonban azután kezdődtek a zavargásokká fajuló tüntetések, hogy augusztus 9-én egy fehér rendőr több lövéssel agyonlőtt egy fegyvertelen fekete fiatalt, a 18 éves Michael Brownt. A faji előítéletek és a megkülönböztetés miatt utcára vonuló tüntetők többször összecsaptak az állításuk szerint brutális és rasszista rendőrséggel. A helyi kormányzó rendkívüli állapotot rendelt el, kijárási tilalmat vezetett be és kivezényelte a nemzeti gárdát is. Úgy tűnik, Obama sem tudta megoldani a feketekérdést.

 • B.my.Lake: Partysétány a Balatonon - Nagyítás-fotógaléria

  B.my.Lake: Partysétány a Balatonon - Nagyítás-fotógaléria

  Csak elsőre tűnik üresnek a fesztivál, a délután a színpadok előtt lézengőkkel éles kontrasztban áll a fesztivál kempingje, ahol egy heringesdobozt sem lehetne már leejteni. Ahogy egyre hűvösebbé válik az idő az estére, úgy válik a zene is egyre pörgősebbé, amire az estig alvók is megérkeznek, hogy újra napfelkeltéig táncoljanak - képriport a B.my.Lake fesztivál első napjáról.

  Szóljon hozzá

 • 25 éves a Páneurópai piknik – Nagyítás-fotógaléria

  25 éves a Páneurópai piknik – Nagyítás-fotógaléria

  Történelmet írtak, akik részt vettek 1989 egyik világpolitikai jelentőségű eseményének, a Páneurópai pikniknek a szervezésében, amiről még a korabeli új-zélandi tévé is a helyszínről tudósított – a magyar állami tévé azonban nem. Minderre az egyik szervező, Nagy László emlékszik vissza a neten is olvasható terjedelmes beszámolójában. Nagy felidézi a szervezés legapróbb részleteit, de maga is hiányolja például a világpolitikai hátteret, az események valódi mozgatórugóit. A korabeli magyar állami és állampárti vezetés tényleges szándékait sem ismerhetjük pontosan, jóllehet Pozsgay Imre – akkori államminiszter, az MSZMP elnökségi tagja – ''piknikfővédnök'' pozitív és ösztönző szerepét minden beszámoló kiemeli, ahogy Habsburg Ottóét is, aki az esemény ''nyugati'' fővédnöke volt.

 • Diktátorral buliztak a Sziget zárónapján – Nagyítás-fotógaléria

  Diktátorral buliztak a Sziget zárónapján – Nagyítás-fotógaléria

  Kerítésről csüngtek a fesztiválozók a Sziget zárónapján, ahova még a mindent megtekintő diktátor is kilátogatott. Hajógyári hétvége képekben

  Szóljon hozzá

 • Ne várd többé a "Jó reggelt!" - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

  Ne várd többé a "Jó reggelt!" - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

  Robin Williams halála, titokzatos orosz konvoj, magyar ezüst az úszó Európa-bajnokságon, Sziget fesztivál, kutya meleg és szakadó eső. A hét fontosabb eseményei képekben.

 • Sziget: a sárban is folytatódik a tombolás – Nagyítás-fotógaléria

  Sziget: a sárban is folytatódik a tombolás – Nagyítás-fotógaléria

  A rossz idő és a sár keveseket tartott vissza a csütörtöki szigeteléstől. A nagyszínpadon Lily Allen és Macklemore, a színpad előtt sárfürdőzők szórakoztatták a népet. Képes összeállításunk a Sziget Fesztivál első és második napjáról.

 • A falu, ahol kupolából van a majomkoponya - Nagyítás-fotógaléria

  A falu, ahol kupolából van a majomkoponya - Nagyítás-fotógaléria

  Egy lerobbant falu Tunéziában, néhány üres házfal és a 150 legtehetségesebb street artos - ez a receptje egy igazán nagyszerű kiállításnak. A hazánkban futó bódvalenkei projekthez hasonlóan a "Djerbahood" elnevezésű akció keretében a festmények itt is házak falára készültek, ráadásul mivel az alkotó csapatok 30 különböző nemzetet képviselnek, így Erriadh településen tulajdonképpen létrejött egy olyan szabadtéri múzeum, amely valóban képes bemutatni a különböző kultúrák sokszínűségét.

 • Sziget: Szembejött velünk egy spicces méh – Nagyítás-fotógaléria

  Sziget: Szembejött velünk egy spicces méh – Nagyítás-fotógaléria

  Üdvözöljük önöket a valahány éves Sziget Fesztiválon. Hogy mi járunk ide régóta, vagy a fesztivál tekint ránk sokadszorra, ezt már meg nem tudjuk mondani, de amikor egy késő délutánon egy csapat spicces méhvel futunk össze, ez nem is lehet érdekes. Rácsodálkozásmentes képriport az fesztivál nagyon sokadik első napjáról.

  Szóljon hozzá

 • Ragadd meg a napot! – Robin Williamsre emlékezünk – Nagyítás-fotógaléria

  Ragadd meg a napot! – Robin Williamsre emlékezünk – Nagyítás-fotógaléria

  Elhunyt Robin Willliams amerikai színész, komikus. Williams 63 éves volt, családja tájékoztatása szerint az utóbbi időben mély depresszióval küzdött. Filmjei hazánkban is közkedveltek voltak, legismertebb szerepeit többek között a Jó reggelt, Vietnam, a Holt költők társasága, a Jumanji és a Mrs. Doubtfire című filmekben játszotta. A Good Will Huntingért megkapta a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat.

 • Búcsú, özönvízszerű esőzés és Hirosima a hét képein - Nagyítás-fotógaléria

  Búcsú, özönvízszerű esőzés és Hirosima a hét képein - Nagyítás-fotógaléria

  Véget ért az O.Z.O.R.A. Fesztivál, Kim Dzsong Un kenőanyag-gyárban, készülődés a Salzburgi Ünnepi Játékokra, idős házaspár gyönyörű búcsúja - képes válogatásunk a hét fontosabb eseményeiből

 • Magyarok segítenek a szerb árvízkárosultaknak – Nagyítás-fotógaléria

  Magyarok segítenek a szerb árvízkárosultaknak – Nagyítás-fotógaléria

  Obrenovácot 2014 májusában öntötte el a Kolubara és a Száva folyó. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai közel nyolcvan ház szárítását végzik ipari falszárító berendezésekkel július 7-től augusztus 31-ig, a Nagybecskereki Püspökségi Caritas pedig ötezer szerb dinárig állja a szárítandó házak közüzemi számláinak költségét.

 • O.Z.O.R.A.: hatalmas a buli Középföldén – Nagyítás-fotógaléria

  O.Z.O.R.A.: hatalmas a buli Középföldén – Nagyítás-fotógaléria

  Fáradt varázsló igyekszik portékáival a tánctérre, ahol a gyanútlan tünde szolgáltatja a talpalávalót. A háttérben megfáradt Entek már Szarumán közelgő seregeit figyelik. Káprázó szemű képriport Ozoráról.

  Szóljon hozzá

 • Zúzda a világ legnagyobb heavy metal fesztiválján – Nagyítás-fotógaléria

  Zúzda a világ legnagyobb heavy metal fesztiválján – Nagyítás-fotógaléria

  A hétvégén ismét zúztak a metal zene rajongói a világ legnagyobb haevy metal fesztiválján, a németországi Wackenben. Az idei, 25. ünnepi bulira 75 ezer vendéget vártak, a black metal, a death metal, a thrash metal, a gothic metal, a folk metal, a nu metal és a hard rock képviseletében.

 • Gigagomba és a bennszülöttek - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

  Gigagomba és a bennszülöttek - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

  Véget ért a ramadán, forróság és árvíz, gigantikus szarvasgomba, magyar érem a vízilabda Európa-bajnokságon, és az eddig sosem látott bennszülöttek. Képes összeállításunkban a hét fontosabb eseményeiből válogattunk.

 • Ramadán – pillanatok az iszlám szent ünnepéből – Nagyítás-fotógaléria

  Ramadán – pillanatok az iszlám szent ünnepéből – Nagyítás-fotógaléria

  Befejeződött a Ramadán, kezdődhet az adakozás – az iszlám szerint a testi-lelki megtisztulás időszaka alatt a pokol zárva tartja kapuit. Az elmúlt hónap alatt a hívők hagyományaik szerint napkeltétől napnyugtáig böjtöltek: tartózkodtak az evéstől, az ivástól, a testi örömöktől, kerülték az erőszakot, a dühöt, a vágyat, az irigységet. A böjt mentességét csak az utazók, a terhes anyák, a tizennégy éven aluli gyermekek, a betegek, valamint a csatában harcolók élvezhetik.

Még több kép »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X