Bejártuk: ilyen lett a Szent Lukács Gyógyfürdő - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 21., péntek, 12:51

Újra pompázatos Budapest egyik legrégebbi gyógyfürdője, a Szent Lukács Gyógyfürdő. A két ütemben felújított komplexum tanulmányterve az Ybl tervezőirodában készült 2005-ben, a munkálatok azóta zajlottak.

A sebek úgy szépek, ahogy vannak - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 19., szerda, 18:23

A New York-i divatfotográfus, David Jay egyik legjobb barátját 28 évesen diagnosztizálták mellrákkal, eltávolították melleit, David pedig lefényképezte, mert így tudta leginkább átélni és átérezni azt, ami a gyönyörű fiatal nővel történt.

Együnk hentesnél: a budapesti vegetáriánuspokol - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 17., hétfő, 22:18 1 hozzászólás

Élő húsként nyers húsok között sült húsokat eszünk. De miért is olyan jó napindítóként a hentesnél bedobni egy véres hurkát? Elmerültünk a budapesti lacikonyha-rengetegben, hogy közelebb kerüljünk a gasztrokánonból kilógó hentesezés varázsának megértéséhez.

A lehetetlen nem létezik - Nagyítás-fotógaléria a téli paralimpiáról

2014. március 17., hétfő, 14:08

Szocsiban vasárnap zárult a 2014-es téli paralimpia. A játékokra negyvenöt országból érkeztek versenyzők, hogy megküzdjenek az összesen hetvenkét aranyéremért; a házigazdák ebből harmincat zsebeltek be.

Nyolcmilliárdos csésze és Columbo szobra a hét képein - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 16., vasárnap, 21:00 Szóljon hozzá

Megújult a Kossuth tér, leleplezték Columbo hadnagy szobrát, bontják a minésztériumot, készülnek a színek fesztiváljára - 25 képes válogatásunk a hét fontosabb eseményeiből.

Kokárdás kutya, vonuló lengyelek és a baloldal hűlt helye – ünnepi Nagyítás-fotógaléria

2014. március 15., szombat, 10:51

Felújított Kossuth tér, Orbán-beszéd a Nemzeti Múzeumnál, bringázó LMP-sek, Jobbik-menet lovas kísérettel, Vona-felszólalás a Deák téren, bizonytalan elnevezésű ellenzéki szövetség nagygyűlése Mesterházyval, Bajnaival, Gyurcsánnyal a Szabad sajtó útján.

Íme, a megújult Kossuth tér – Nagyítás-fotógaléria

2014. március 14., péntek, 11:43 38 hozzászólás

Ilyen lett az új Kossuth tér, amelyet szombattól az autók helyett a gyalogosok és a kerékpárosok vehetnek birtokba. Az 55 ezer négyzetméternyi új térkőburkolat egyes részein a nyári melegben párásítóberendezések hűsítik a levegőt.

Ez volt Ferenc pápa első éve képekben – Nagyítás-fotógaléria

2014. március 13., csütörtök, 11:32 1 hozzászólás

Felszólalt és kiállt a melegekért, híveivel közvetlen kapcsolatot ápol, megbékélést hirdet más vallásokkal, megreformálná az egyházi hierarchiát, kiáll az elesettekért – néhány tett, amellyel Ferenc pápa a Time magazin szerint 2013-ban az év embere lett.

Oda megyünk lakni, ahol napelemet kapni - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 11., kedd, 12:36 4 hozzászólás

A látványos térkövezés helyett a kevésbé feltűnő megújuló energiákba fektetett a Zalaegerszegtől pár kilométerre fekvő kis falu, Nagypáli. Meg is lett az eredménye, megduplázódott a falu lakossága. Képriportunk a zalai ökofaluról.

Szőröstől a csupaszig: macskakiállításon jártunk – Nagyítás-fotógaléria

2014. március 10., hétfő, 08:53 Szóljon hozzá

Négylábúakról szólt a hétvége: szőrmókok, csupaszok és jól fésültek sorakoztak a közel 400 különleges házikedvencet felvonultató Nemzetközi Macskakiállításon.

80 éves lenne az első űrhajós, Jurij Gagarin - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 09., vasárnap, 11:28 2 hozzászólás

A világon elsőként Jurij Gagarin jutott fel az űrbe, ahol pontosan 108 percet töltött: Vosztok-1 űrhajójával 1961 április 12-én indult útnak, mely alatt megkerülte a Földet, a visszatérést követő zajos ünneplés után nem sokkal pedig kezdetét vette az amerikaiakkal...

Csótányok és karneválok - Nagyítás a hét képeiből

2014. március 08., szombat, 16:00

Véget ért a farsangi szezon, Rióban győztest hirdettek, Krím körül még mindig káoszhelyzet, Pistorius gyilkosság vádjával a bíróságon. A hét eseményei képekben.

Tokió fényei magukkal ragadnak – Nagyítás-fotógaléria

2014. március 06., csütörtök, 15:20 Szóljon hozzá

Tokió fényeit foltokká, a metropolisz hektikus lüktetését nyugodt folyammá változtatja Takashi Kitajima. A képeket tetőtől talpig beterítő bokeh, azaz a mélységéletlenség hatásai átjárják a képeket a giccs és a zen határain egyensúlyozva.

Rió fülledt: kevés ruha és rengeteg tánc – Nagyítás-fotógaléria

2014. március 04., kedd, 14:12 Szóljon hozzá

Minden eddiginél látványosabb volt idén a riói karnevál, ahol már most tombol a fociőrület. Brazíliában szinte minden város megrendezi saját, kisebb-nagyobb karneválját, de a nagy múltra visszatekintő riói a legismertebb egész Latin-Amerikában.

A puskaropogás nélküli háború Ukrajnában – Nagyítás-fotógaléria

2014. március 03., hétfő, 10:35 3 hozzászólás

Hétfőre pattanásig feszült a helyzet, miután Putyin szombaton megkapta a felhatalmazást a parlamenttől, és gyakorlatilag elfoglalta Krímet. Ukrajnában eközben teljes harci készültségbe helyezték a katonaságot, behívták a tartalékosokat.

Katonák, rettegés, szellem, erő, hagyomány - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

2014. március 01., szombat, 17:27 3 hozzászólás

Fegyveresek zárták le a Krímbe vezető utakat, riadalom a városba látogató leopárd miatt, megindultak a mohácsi busók - képes válogatásunk a hét fontosabb eseményeiből.

Nézzen szét a Ferenciek terén - Nagyítás-fotógaléria

2014. február 27., csütörtök, 20:53

Nemrég adták át a felújított Ferenciek terét, ami a napi rohanásban felfogott elmosódott képen túl sokkal többet is képes adni, ha elmélyedünk benne.

Karnevál a világ körül - Nagyítás-fotógaléria

2014. február 26., szerda, 14:15

Minden nép igyekszik valamilyen módon - általában rémisztő álarc mögé rejtőzve vagy egy furcsa maskarába bújva - elűzni a telet. Úgy tűnik, nálunk idén a tél elmaradt, de azért megnézzük milyen a karneváli hangulat a világban.

Ez is Szocsi volt - Nagyítás-fotógaléria

2014. február 24., hétfő, 14:05

Az olimpia a heroikus küzdelmek, a nagy bukások és a nagy győzelmek színtere.

Kórházon kívül: ilyen a szülés otthon - Nagyítás-fotógaléria

2014. február 23., vasárnap, 14:57 27 hozzászólás

Éva és Péter első gyermeke, egy most hároméves kisfiú, kórházban született.

HVG HIRDETÉSFELHŐ
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X