Az apa, a fiú és a gyertyafény - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 24., kedd, 11:15 23 hozzászólás

Karácsonykor fényárban úsznak a városok, és egy mutatósabb égősor is akad a legtöbb otthonban. De van, hogy mégsem. Péter, Angéla és Sanyika egy olyan tanyán ünnepel, ahol nincs se víz, se villany. Zenét elemmel, fényt gyertyával csinálnak.

A szemét útja Budapesten - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 22., vasárnap, 18:45 7 hozzászólás

Lehet gyermekkori álom, melyhez jár szolgálati kocsi, céges munkaruha, tekintélyt parancsoló érkezés, megannyi kedves ''köszönöm''. Meg lehet meló dudáló és idegeskedő autósokkal, rengeteg erőfeszítéssel, olykor veszélyes munkakörnyezettel.

A télapó és a rúdtáncosok - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 21., szombat, 18:28 Szóljon hozzá

Magyar díjazott a National Geographic pályázatán, határozat a devizahitelek ügyében, Hodorkovszkij kegyelmet kapott Putyintól, Ukrajnában még mindig patthelyzet, újabb légicsapás Szíriában és a gyerekek már nagyon unják a télapót.

Az utolsó közös fotó – Nagyítás-fotógaléria

2013. december 18., szerda, 14:36 9 hozzászólás

Nincs nehezebb és szomorúbb pillanat egy gazdi életében, mint amikor végleg búcsút kell vennie hűséges barátjától. Sarah Beth a ''Joy Session'' című fotósorozatában elaltatás előtt álló idős, beteg kutyák és gazdáik utolsó pillanatait örökíti meg.

Ez volt 2013: Az év képei a világból - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 16., hétfő, 17:10 4 hozzászólás

Két pápa, ha találkozik; pusztító természet; katasztrófák, szegénység és lázadás; tiltakozók és merénylők; orrszarvú és papagáj; bukások és lebukások. A hvg.hu képszerkesztőinek válogatása a 2013 legérdekesebb képeiből a nagyvilágból.

Az év embere és a Hobbit - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 14., szombat, 16:15

Szivárvány zavarta meg az ország nyugalmát, Ferenc pápa lett az év embere, Nelson Mandelától elbúcsúztak, Obama és Cameron a gyászszertartás közben nyomott egy selfie-t, és megérkezett a Hobbit következő része. A hét eseményei képekben.

Karácsonykor elszabadul rejtett énünk - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 12., csütörtök, 15:11

Világító rénszarvas? Gigantikus díszek? Csillagok? Mikulás minden mennyiségben? Mikor pakoljuk tele a kertünket annyi világító dísszel, hogy az utca túlvégén is lakó szomszédunk is belevakuljon, ha nem karácsonykor? Na ugye.

A város, ahol nem hordanak fehér pólót - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 10., kedd, 18:00 16 hozzászólás

"Maguk turisták ugye? Igen, Budapestről jöttünk, de honnan tudja?

A rohamrendőrök bekeményítettek Ukrajnában - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 10., kedd, 11:27

Több mint két hete tart a forradalmi hangulat Ukrajnában. A rohamrendőrök megkezdték szerda reggel a kijevi városháza ostromát, ide költöztek be napokkal korábban a tüntetők.

Gyilkos puska a gyereknél: Az első fegyverem - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 08., vasárnap, 14:00 52 hozzászólás

Egy májusi reggelen egy ötéves kisfiú a saját puskájával mellkason lőtte kétéves húgát Kentucky államban. A szülők elfelejtették kivenni a töltényt a fiú fegyveréből, a kislány belehalt a sérüléseibe.

Xaver pusztítása és búcsú Mandelától - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 07., szombat, 16:42 2 hozzászólás

Az ötszázezredik új magyar állampolgár, Joulupukki Magyarországon, Nelson Mandela halála, tüntető ukránok és az elmúlt évtized legnagyobb észak-európai vihara. A hét eseményei képekben.

Jött, ölt és tört: Xaver végigdúlta Európát – Nagyítás-fotógaléria

2013. december 06., péntek, 15:40 6 hozzászólás

Hat halálos áldozata volt péntek délutánig az elmúlt évtized legnagyobb észak-európai viharaként számon tartott Xavernak.

Elhunyt Nelson Mandela, a 46664-es fogoly - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 05., csütörtök, 23:22 3 hozzászólás

Huszonhét évet töltött börtönben, de ez sem törte meg. Viselkedésével, tartásával, nézeteivel egy ország történelmét írta át, jelképévé vált a polgárjogi harcnak, kiállásával pedig - legalább részben - a világot is megváltoztatta.

A világ legjobb munkahelyén 364 szabadnap van - Nagyítás-fotógaléria

2013. december 05., csütörtök, 19:35 Szóljon hozzá

A Mikulás munkája tulajdonképpen egy napból és két éjszakából áll: bár a világ összes gyermekéhez egyetlen éjszaka jut el a hőn áhított ajándék, mégis tételezzük fel, hogy napközben is dolgozik, este pedig hazatér Lappföldre.

Igyon a csodaforrásból, és szüljön ikreket! – Nagyítás-fotógaléria az ikrek falujáról

2013. december 04., szerda, 10:03 Szóljon hozzá

A helybeliek a "csodatevő" forrásvízre esküsznek, az orvos belterjes házasságokat emleget: így vagy úgy, a magyar–ukrán határtól harminc kilométerre fekvő Felsőveresmarton – más néven Nagykopányban – már a hatvanat közelíti az itt született ikerpárok száma.

Az ukránok az EU-ba vágynak, és szétverik érte Kijevet – Nagyítás-fotógaléria

2013. december 02., hétfő, 12:00

Hatalmas felháborodást váltott ki Ukrajnában, hogy a rendőrség szombat hajnalban brutálisan oszlatta fel az ország EU-társulását támogató diákok békés tüntetését.

Ellencsapás a Nemzetiből, az első hó - a hét képei - Nagyítás-fotógaléria

2013. november 30., szombat, 17:48 1 hozzászólás

48. heti képes válogatásunk a fontosabb hazai és külföldi eseményeiből.

Vidnyánszky rálicitált Alföldire – Nagyítás-fotógaléria

2013. november 29., péntek, 11:05 41 hozzászólás

A Vidnyánszky Attila vezette Nemzeti Színház második premierje, a Johanna a máglyán című oratórium, amelyet az igazgató rendezett.

Ha felébred a vulkán – Nagyítás-fotógaléria

2013. november 27., szerda, 15:53

Nem nyugszik a mély. Múlt héten új sziget született Japán partjainál, Indonéziában pedig a Sinabung vulkán eregeti füstjét hetek óta. Amennyire veszélyes, épp annyira gyönyörű is lehet, amikor egy szunnyadó tűzhányó felébred álmából.

Fiatalok találkozása André Kertésszel - Nagyítás-fotógaléria

2013. november 25., hétfő, 18:52 Szóljon hozzá

''Young Kertesz & Young Hungarians'' - tizenöt kortárs fényképész munkája mellett André Kertész képeiből nyílt kiállítás az athéni Long Room galériában, melyet a szigetbecsi André Kertész Fotómúzeum és Emlékház tulajdonában álló anyag egy részéből, illetve a RANDOM...

HVG HIRDETÉSFELHŐ
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X