Bejelentkezés  

Fotó: így néznek ki most a Monty Python tagjai

hvg.hu/MTI

Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones, a Monty Python brit humorista csoport tagjai egy fotózáson vettek részt Londonban, abból az alkalomból, hogy a csapat egy koncertsorozat miatt újra összeáll.

Fotó: így néznek ki most a Monty Python tagjai

Fotók: ilyen bringák ritkán jönnek szembe az utcán

MTI

Velocipédekkel versenyező bringások a veterán kerékpárok nemzetközi találkozóján Tiszakécskén. A rendezvényre tizennyolc országból több mint százötven résztvevő jelentkezett, Európán kívül az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából és Indonéziából is.

Fotók: ilyen bringák ritkán jönnek szembe az utcán

Fotók: bemutatták az új orosz tengeralattjárót

MTI

A Rosztov-na-Donu nevű új, dízel-elektromos tengeralattjáró az orosz haditengerészet szentpétervári hajógyárában. A 636.3 projekt alapján az Orosz Fekete-tengeri Flotta számára készült tengeralattjárót még két darab nem atommeghajtású követi ebben az évben, a Novorosszijszk és a Sztarij Oszkol.

Fotók: bemutatták az új orosz tengeralattjárót

Ahol a csend lakik - Nagyítás-fotógaléria

Fülöp Máté (szerkesztő)

Rebecca Litchfield saját bevallása szerint mindig jelentős esztétikai vonzalmat érzett az ódon tárgyak és helyszínek iránt, gyönyörködtette azok szépsége; képei az elmúlás mellett olyan történeteket mesélnek el, mint a múzeumok kiállítási tárgyai. A fotós szerint nincs különbség az ikonikus látványosságok és a kevesek által ismert, elhagyatott helyek között, s utóbbiak bár nem szerepelnek a történelemkönyvek lapjain, mégis saját történetük van, melyet a jövő számára is érdemes megörökíteni. Rebecca Litchfield Oroszország mellett Németországon át az Egyesült Királyságon keresztül Belgiumban, Bulgáriában, Lengyelországban és Magyarországon készült képein mutatja be az elmúlást. Válogatásunk a sorozatból.

Ahol a csend lakik - Nagyítás-fotógaléria

Fotó: ilyen most a váci vasútállomás

MTI

Félidejéhez érkezett a váci vasútállomás felújítása. Egy év tart a munka, az eddig átépített részeket folyamatosan adja át a kivitelező. Júliustól ismét az állomás épületében, de már az új pénztáraknál lehet jegyet váltani.

Fotó: ilyen most a váci vasútállomás

Fotók: gyermekek festettek a Menekültek Világnapján

hvg.hu

Menekült gyermekek hazai profikkal, a Neopaint tagjaival festették a Gozsdu Udvar falát. A budapesti tűzfalakat megújító Neopaint csapatával előbb egy gyönyörű festményt készítettek a projekt támogatója, a Gozsdu Udvar egyik, Dob utca felé eső tűzfalára, végül a mai napon, majd június 20-án a bicskei befogadó állomáson és Budapesten élő menekült gyerekek festettek képeket ugyanott egy másik falfelületre.

Fotók: gyermekek festettek a Menekültek Világnapján
1234125

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X