Hogyan lehet segíteni az árvíz áldozatainak?

A hírekben, tudósításokban vagy csak egyszerű felhasználók által megosztott katasztrófaképeken hihetetlen állapotban látható Sátoraljaújhely, a Bódva-patak környéke.

2010. május 20., csütörtök, 13:16

Nem fizet adatforgalmi díjat, aki facebookozik

Magyarországon a T-Mobile-lal állt össze a Facebook. Ennek köszönhetően ingyen, adatforgalmi díj kiszámlázása nélkül lehet a Facebookon böngészni – olvasható a Webisztán blogon.

2010. május 20., csütörtök, 09:10

Churchill csodálatos megmenekülésének legendája

Az Urbanlegends.hu oldal szerkesztője legfrissebb bejegyzésében annak jár utána, valóban volt-e valamilyen kapcsolat Winston Churchill és Alexander Fleming, a penicillin feltalálója között.

2010. május 20., csütörtök, 08:15

Fényfestés tájképekkel kombinálva

Barry Underwood tökéletesen kombinálta a fényfestést és a tájképeket, aminek köszönhetően csodálatosan szép képek készültek.

2010. május 19., szerda, 18:18

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés

Luxus egy szikla szélén

A klasszikus amerikai álom testesül meg a Sagan Piechota építészei által tervezett és a kaliforniai Carmel városához közel, közvetlenül az óceán partjára épített kétszintes villában – olvasható a Manzárd Café blogon.

2010. május 19., szerda, 17:02

Mennyire lesz súlyos a gyermekek középfülgyulladása?

Szinte minden kisgyermek életében legalább egyszer előfordul középfülgyulladás. Nehéz előre megmondani, hogy mennyire lesz súlyos, mennyire fog elhúzódni – olvasható az Enthouse blogon.

2010. május 19., szerda, 16:00

Hol kapható a világ legjobb pizzája?

Nápoly egyik nem túl előkelő városrészében, közel a pályaudvarhoz van egy egyszerű pizzéria. De előtte hatalmas sor áll – olvasható a Bella Italia blogon.

2010. május 19., szerda, 15:00

Vissza a kőkorszakba, két és fél perc alatt

Egyre kevesebb fiatal jelentkezik szakmunkástanulónak, ezáltal nagyon nagy a hiány az adott szakmákban. A német szakmunkások és kisiparosok érdekképviseleti szervezete, a Das Handwerk kampányfilmben mutatja be, hogy hova jutna az emberiség a szakmunkások nélkül – olvasható az Adrenalin blogon.

2010. május 19., szerda, 11:30

Orbán figyelmen kívül hagyta a szlovákiai magyarok érdekeit?

A kettős állampolgárságról szóló törvény magyarországi bejelentése majd előterejsztése alapjaiban változtatta meg a szlovák választási kampányt, új szelet adva a nacionalista retorikára építő pártok vitorláiba – olvasható a Körkép.sk blogon.

2010. május 19., szerda, 09:00

Kétszáz fős parlamentet! De hogyan?

A vártnál nagyobb részletességgel kidolgozott és szélesebb körű támogatottságra is esélyes választásireform-javaslatot terjesztett be a Fidesz a parlament elé – olvasható a Political Capital blogon.

2010. május 19., szerda, 07:50

Oszkó: több ország követi a példánkat

"Tavaly nyáron sokan legyintettek, amikor nyilvános megszólalásaimban azt állítottam, hogy hamarosan sok más ország ugyanazt a költségvetési kiigazítást lesz kénytelen végigcsinálni, mint amit mi 2009-ben" – írja Oszkó Péter a blogján.

2010. május 19., szerda, 01:05

Tudja-e, mennyi cukrot eszik meg?

Mind tudjuk, milyen fontos odafigyelni arra, mit eszünk. Sokan elolvassák a címkéket és leírásokat, de még így is nehéz tudatosítani magunkban, mennyi cukor, koleszterin, kalória van egy-egy ételben, italban - olvasható a MedIQ blog szerzője.

2010. május 18., kedd, 10:16 Szóljon hozzá

Török Gábor: Kisebb parlament, de hogyan?

A Fidesz javaslata szerint 2014-ben már 198 (+13) fős egykamarás parlament alakulna, maradna a kétszavazatos rendszer, és az egyéni és listás ágak aránya sem változna - írja Török Gábor.

2010. május 18., kedd, 08:16

1,6 milliárdot érő bélyeg?

Csupán 0,03 gramm tömegű, mégis ötmillió fontot, azaz 1,6 milliárd forintot érhet az a ritka bélyeg, melyet jövő héten bocsátanak árverésre Genfben - olvasható a Burzsuj blogon.

2010. május 17., hétfő, 17:36 Szóljon hozzá

Több kilónyi rúzst esznek meg a nők életükben?

Legalábbis ezt állítja több magazin is, a Snopes azonban a számok mögé néz, és megmutatja, ez mit jelentene.

2010. május 17., hétfő, 15:05 Szóljon hozzá

Utazza körbe a Földet 80 másodperc alatt!

Verne Gyula „80 nap alatt a Föld körül” című regényére rímelve készítette el a "80 másodperc alatt a Föld körül" című videót Romain Pergeaux és Alex Profit - olvasható a Világutazó blogon.

2010. május 17., hétfő, 12:45 Szóljon hozzá

Árvíz Diósgyőrben – képes beszámoló

"Ömlik a víz az égből, a Szinvából mindenfelé, és a másik irányban a hegyről. Mi éppen nem tudunk csak gyalog kiközlekedni otthonról" – írja képes beszámolójában a Neuromancer blog szerzője.

2010. május 17., hétfő, 11:55

Gyurcsány szerint Orbán böszmeségeket beszél

"Ha abban reménykedhetnénk, hogy nem gondolja komolyan, akkor legyinthetnénk is rá. Esetleg gúnyolódnánk rajta, jólesően kiröhögnénk. De attól tartok, komolyan gondolja. Hisz benne" – írja Gyurcsány Ferenc a blogján Orbán Viktorról.

2010. május 16., vasárnap, 19:20 10 hozzászólás

A makrobiotika egy blogger szemével

George Oshawa TBC-ből gyógyította meg magát a makrobiotika segítségével élete során két alkalommal, így az életét a makrobiotikának szentelte - olvasható a Makrobio blogon.

2010. május 16., vasárnap, 12:15

Szörfözni akar? Utazzon Mauira!

Ha egy átlagember Hawaiira gondol, megjelenik előtte a tengerpart, a pálmafák, az illatos virágfüzérek, a színes koktélok. A szörfösöknek Hawaii teljesen mást jelent: Mauin vannak a világ legnagyobb óriáshullámai – olvasható a világutazó blogon.

2010. május 15., szombat, 18:30

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Trendek a twitteren
Mi az a twitter?
VIDEÓK
további videók »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
MEGOSZTÁSOK
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X