szerző:
hvg.hu

Szeged forraltbor választékát pontozza a Délmagyar portál írója. Hol kaphatunk minőségi forralt bort? Hol a legkedvesebb a kiszolgálás? Papdi-Pécskői Viktor írása.

A szerző szerint ha eddig abban a tévhitben éltünk, hogy a forralt bor egy egyszerű és unalmas idényital, most rá kell ébredjünk, hogy valójában folyékony szaloncukor, aminek élvezeti értékét jelentősen növeli végtagmelegítő hatása. A szerző a szegedi, Széchenyi téri vásár bejáratánál rövid erőgyűjtő meditációt tart a gőzölgő bögrék felett, majd útnak indul, hogy körútja végén kiossza saját - többek között a "Kifinomult Elvonult illetve Én Leginkább Itt Innék Forraltbort" - különdíjait. Ha kíváncsi, hol érdemes Szegeden jó forraltbort inni, kattintson !