Robbantott a Jobbik az iWiW-en

2010. március 11., csütörtök, 12:44 • Utolsó frissítés: 2010. március 11., csütörtök, 20:20
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

A pártok a választási kampányban jöttek rá arra, hogy a közösségi oldalakban hatalmas erő lakozik. A Webforgalom.hu érdekes statisztikát tett közzé a pártok közösségi oldalakon történő aktivitásáról.

A Webforgalom.hu négy nagy közösségi oldal - a YouTube, a Twitter, a Facebook és az iWiW - alapján készítette el a statisztikáját. A legnagyobb előretörés a Jobbiknál látható, mely párt az iWiW-en két hónap alatt megkétszerezte rajongói számát (a teljes statisztika megtekintéséhez látogasson el a Webforgalom.hu oldalra). Ez persze nem meglepő, ha a dolgot onnan nézzük, hogy - mivel a jobboldali párt kirekesztő témáit a média jelentős része nem közli - a Jobbik az internetre "kényszerült", s e felületet megtanulta használni.

iWiW rajongók száma

Fotó:
122 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2010. március 14., 21:32 aJobbiktalán

Elolvastam mindent, tényleg érdekes, amiket a Jobbikra mondanak.
1. "Nem mutattak még fel semmit" - nehéz lenne, mivel még nem voltak a parlamentben. Az ő szavuk az, amit még nem tettek hazuggá a tetteik. Az eddigi pártokkal ellentétben.
2. "UNIO ellenes" - ez nem igaz, azt ellenzik, hogy az összes magyar céget kivásárolják, tönkreteszik, helyükre bejönnek a külföldi cégek és a támogatásokat azoknak osztják ki. Vagyis ami bejön pluszba pénz az megy is vissza. Ha nem állunk ki magunkért, ez marad is így. Miért maradnánk az UNIO-ban, ha nem hasznos számunkra? Tegyük hasznossá vagy lépjünk ki.
3. "Fasiszta, szélsőséges, stb." - ezt mondjátok, mert ezt halljátok a médiából. Mennyetek a jobbik.hu-ra és nézzétek meg a videók között, amikor a Vona Gábor szerepelt a tv-ben, mint meghívott vendég. Érdekes, de még ott is állandóan össze akarják hozni őket a nácikkal, de legalább ott helyben van lehetőségük a válaszra is.
Nem kell félni tőlük, ők a legelkeseredettebb emberek támogatottságát élvezik. Vagyis a miénket. Tudják, hogy ha minket átvernek, akkor nem usszák meg annyival, mint gyurcsány.
!!!Aki gondolkodik, az NEM szavaz egyikre sem a jelenlegi 4 pártból. Ez biztos!!!
Mert tudja nagyon jól, hogy egy kutya. Ha csak ezek lennének, el sem mennék szavazni, ahogy legutóbbi két alkalommal sem. Számomra ott a Jobbik, akik a kérdésekre az általam is megfogalmazott válaszokat adják nagy részben, egyelőre még hitelesen. Vagy rájuk szavazok vagy senkire.

2010. március 12., 19:10 yuasa

grgmolnar!
Nem tudsz mit kezdeni a feltűnő hasonlósággal, Aponyi "hétnyelvű" ostoba kijelentései/követelőzése verthelyzetből és a gazdasági "verthelyzetben" a multikkal incselgő faszságotok között?
Hát akkor komám az "igazság pillanata" hamarabb jön el nálatok mint gondolnád! :)))

2010. március 12., 18:44 grgmolnar

yuasa
"a jobbik által bemutatott "tökösködés" már csinált nekünk Trianont/Don kanyart/árpádsávos tömeggyilkost házmesterekből, ami arra enged következtetni, hogy ha teret és hatalmat kapnátok valószínüleg ti is alaposan kivennétek a részeteket ennek az elődeitek által kicsivé zsugorított országnak az ivartalanításából."
Te valamit nagyon tudhatsz, bár szerintem a fröcsögéstől nem látod, miket írsz. Trianonnal kapcsolatban még a legelvadultabb liberálistól sem olvastam olyat, hogy az a szélsőjobb miatt lett volna.
Azt hiszem ez az a pont, ahol nincs tovább értelme veled diskurálni. Különösen azért nem, mert nincs véleményed, csak - nem tudom min alapuló (nem teszem meg a szívességet, hogy találgassak)- Jobbik fóbiád.

2010. március 12., 18:14 yuasa

grgmolnar!
A nick-emet a véletlen hozta, mert korábban az egyik portálra való bejelentkezésnél tucatnyi magyar nevet sorra fogalaltnak jelzett a szerver, de véletlenül előttem volt a kocsimba való akkumlátor garancia lapja, hát megpróbálkoztam ezzel a névvel. Mint láthatod ez bejött!
- Alig néhány magát "antifának" tekintőtől olvastam Dunába lövésről, a többiek inkább arra akarták felhívni a figyelmed hogy a jobbik által bemutatott "tökösködés" már csinált nekünk Trianont/Don kanyart/árpádsávos tömeggyilkost házmesterekből, ami arra enged következtetni, hogy ha teret és hatalmat kapnátok valószínüleg ti is alaposan kivennétek a részeteket ennek az elődeitek által kicsivé zsugorított országnak az ivartalanításából. Az "eszetek" meg van hozzá, a seggetekben, amivel gondolkodás látszatát keltitek a többi "nagyeszűben"!
- "melyik erő lenne jobb"?
A fentiek tükrében hozzátok képest bármelyik! A már korábban is említetett hitványságotok láttán a valamelyest gondolkodásra képes emberben még a szocik is viselhetőbbek, a "járt utat járatlanért el ne hagyj" jegyében!
- "Nem léphetsz kétszer ugyannabba a folyóba", igazságát már jóval korábban felismerték, csak ti szeretnétek magállítani az időt az "ígéretek" koránál amiben még valamelyest értékelhetőt produkálhattok, hogy elkerülhessétek azok "beváltásánál" törvényszerűen bekövetkező kudarcotokat.
Semmi sem marad változatlan! Elég nagy baj ez önmagában nektek!

2010. március 12., 15:58 MightyMo

A jobbikra már csak viccből is többen kattintanak és jelölik meg ismerősnek, mint egy fidesz,mszp-t!Mire figyel fel az ember (aki nem átlagos az kitűnik) és erre! Nem hiszem hogy lenne levonható következtetés ebben!

További 117 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Robbantott a Jobbik az iWiW-en
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Trendek a twitteren
Mi az a twitter?
VIDEÓK
további videók »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
MEGOSZTÁSOK
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X