Elképesztő óvodák Izraelből

2010. július 11., vasárnap, 13:41 • Utolsó frissítés: 2010. július 12., hétfő, 10:23
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A világ több országában kis túlzással gombamód nőnek ki a földből az újabb és újabb óvodák - Németország, a skandináv államok, Franciaország több új intézménnyel is büszkélkedhetnek. De nemcsak Európában találhatunk XXI. századi óvodát, hanem például Izraelben is - olvasható a Gyermekszoba blogon.

Az izraeli Caesarea-ban található a Three Elephants óvoda, amely nevét nyilvánvaló okból, jellegzetes formájáról kapta. Az óvoda 500 négyzetméter alapterületű, építését 2003-ban fejezték be. A tervezés során arra összpontosítottak, hogy mivel az óvoda az első olyan környezet, ahol a gyerek a családon kívül idegenekkel találkozik, és ahol szociálisan helyt kell állnia, érdemes megkönnyíteni a dolgát. És ebben már maga az intézmény épülete is segítségére lehet, ha játékos formák és változatos színek veszik körül. A mesékből táplálkozó, fantáziadús környezet egy gyerek számára már önmagában élvezet- és örömforrás lehet – írja a blog szerzője. Részletekért, és a bejegyzésben említett izraeli óvodáról készített képekért látogasson el a Gyermekszoba blogra.
11 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2011. augusztus 16., 00:02 MarianWoods28

When you're in uncomfortable position and have got no cash to move out from that point, you would have to take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a>. Because that would aid you emphatically. I get consolidation loans every year and feel OK because of it.

2011. augusztus 16., 00:02 Jolene21Deleon

Make your life time more simple take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a> and all you require.

2010. július 12., 12:00 yuasa

Bocs!
.. lesújtó!
Amúgy itt egy cikk a HVG-n a "redneck" félék nevelési szokásairól:
"Meghalt az apja által megvert kisfiú"

2010. július 12., 11:53 yuasa

A megszokásból zsidózó balfaszoknak a figyelmébe ajánlom, hogy a zsidók tudják hogy gyereket csinálni nem csupán a technológia szülte örömök kedvéért szokás, hanem a nevelésükkel is illik foglalkozni!
Az ilyen "redneck" félékről messziről bűzlik, hogy nevelésük kimerült abban, hogy a "fater" a gumicsizmás lábával odább rúgta ha netán útban volt, ami akkor nem mindig esett jól neki, de amikor a saját kölkére be kellene fektetni egy kis időt a "sörmámoros répaverés" helyett, inkább ragaszkodik a tradíciókhóz és "felhúzza a gumicsizmát"!
Persze, hogy eszi a fene ha azt látja, hogy máshol ez nem így van és az "összehasonlítás" ránézve mennyire lesúlytó!

2010. július 12., 10:32 redneck

A gyerekek gondolkodását a szülők gondolkodása és tettei határozzák meg 70%-ban. A zsidó gyerekeket nyilvánvalóan úgy nevelei, hogy gyűlöld az arabokat, mert azok ellenségek.
Csak a zsidózás gusztustalan, mi zenész?? A nácizás az oké, nektek maximum!
Papa neked nem vagyok az elvtársad, már a koromnál fogva sem, de a világnézetünk miatt biztos hogy nem. Az a baj, hogy ilyen szarfazékok - a te szavaid - mint te fröcsögnek itt vöröset éjjel fél kettőkor. Ez a baj.

További 6 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Elképesztő óvodák Izraelből
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Trendek a twitteren
Mi az a twitter?
VIDEÓK
további videók »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
MEGOSZTÁSOK
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X