Mi veszi el a legjobban a fokhagymaszagot?

2010. szeptember 04., szombat, 22:07 • Utolsó frissítés: 2010. szeptember 06., hétfő, 11:37
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A fokhagymás étel egészséges, de másnap kellemetlen következményei lehetnek.

A fokhagyma bűzlő összetevője allil-metil-szulfidokból áll, amelyekkel még az emésztőrendszer sem képes megbirkózni. Ezért ezek az illatanyagok légzés vagy izzadás útján hagyják el szervezetünket. A Hiszed, mi? blog egy amerikai kutást idézve elmondja, mit ajánlanak a kutatók a hagymaszag ellen. Kattintson!

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:


Mi veszi el a legjobban a fokhagymaszagot?




  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
AJÁNLJUK MÉG
Trendek a twitteren
Mi az a twitter?
VIDEÓK
további videók »
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
MEGOSZTÁSOK
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X