szerző:
hvg.hu

A spottr.hu még mindíg várja a legjobban sikerült fekete-fehér képeit, amelyek akár a Nagyítás-fotógalériánkba is bekerülhetnek.

Január elején hirdettük meg harmadik közös pályázatunkat a spottr.hu-val. Ezúttal fekete-fehér képeket várunk Önöktől, a legjobbak Nagyítás-fotógalériánkba is bekerülhetnek. Természetesen nem csak friss képekkel lehet nevezni, hanem régebbiekkel is. A fotókat február 28-án éjfélig kell a spottr.hu oldalon megadott e-mail címre elküldeni. Ne feledje, már csak néhány nap van hátra! Kíváncsi a részletekre? Látogasson el a Spottr.hu oldalra.

hvg.hu Napi merítés

Rasszizmus elleni képek

Gordon Parks fotóst a Life magazin alkalmazta 1948-tól. Remek lehetősége adódott arra, hogy felhívja a figyelmet a rasszizmusra. A Spottr.hu oldal a fotóiból készített válogatást.

hvg.hu Napi merítés

Pillanatképek az 50-es évekből

Harry Callahan, akit az amerikai modern fotózás úttörőjeként is emlegetnek, az 50-es években utcai pillanatképeivel és feleségéről, Eleanorról készült sorozatával vált ismertté. A spottr.hu oldal a fotós néhány pillanatképét mutatja be.

hvg.hu Napi merítés

A világ közepén állva

Jonas Fornerod fotós egyik sorozatában önmagát fényképezi, a leghangulatosabb helyeken. A Spottr.hu a fotós képeit mutatja be.