szerző:
travelline.hu

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a „Túrázás...

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a „Túrázás évében”.  A „12 legvonzóbb túraajánlatot” további 20 élménygazdag útvonallal egészítették ki, így összesen 32 különféle ajánlat, valamint jó néhány egyéb úti cél is megtalálható a www.MySwitzerland.com/wandern oldalon. A honlap könnyedén áttekinthető ajánlatai részletes információval szolgálnak az egyes túraszakaszokról, ezenkívül nagyítható térképek és a Google Earth-höz kapcsolódó közvetlen linkek is találhatóak az egyes útvonalakról. A túraajánlatok térképpel és GPS-adatokkal együtt le is tölthetők. Április végétől pedig egy ingyenes alkalmazás is igénybe vehető az iPhone-on mind a 32 útvonalhoz. A Svájc Turizmus „Svájc 32 legvonzóbb túraajánlata” címmel új, füzet formában megjelenő kiadványa 2010 májusától szerezhető be.

És ahogy azt már a svájciaktól megszoktuk az egész promóciót megfelelő öniróniával tálalják nekünk, potenciális turistáknak. Ha másért nem, ezért tényleg megéri megnézni a túraútvonalakat.

 

 (A felirat a végén szabadfordításban ennyit tesz: "Svájc. Mindent megteszünk azért, hogy a túrája tökéletes legyen.")

A Svájci Turisztikai Hivatal a 32 túraajánlatot összefoglalva egy pontos útvonal-ismertetőt jelentet meg, részletes térképanyaggal, magassági adatokkal és az útvonalak mentén található kulináris tippekkel együtt. Mindez megtalálható az interneten a www.MySwitzerland.com/wandern oldalon, nagyítható térképekkel és a Google Earth-höz kapcsolódó közvetlen linkekkel együtt. Ezenkívül a gyűjtemény 250 további útvonaljavaslatot is tartalmaz. 2010. április végétől pedig egy ingyenesen letölthető iPhone-alkalmazás is elérhető mind a 32 útvonalhoz, tartalmazva az azokhoz kapcsolódó információkat, térképeket, magassági adatokat, szálláslehetőségeket a MySwitzerland.com/mobile oldalon keresztül.

 

travelline.hu Plázs

Vonattal Európa tetejére

Hasznos információk: Repülőjegy: SWISS Budapest-Genf-Budapest  20 100 Ft-tólBudapest-Basel-Budapest: 30 300...