szerző:
travelline.hu

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a „Túrázás...

Csodás élmények és aktív pihenés érintetlen természeti környezetben mottóval várja Svájc az üdülővendégeket a „Túrázás évében”.  A „12 legvonzóbb túraajánlatot” további 20 élménygazdag útvonallal egészítették ki, így összesen 32 különféle ajánlat, valamint jó néhány egyéb úti cél is megtalálható a www.MySwitzerland.com/wandern oldalon. A honlap könnyedén áttekinthető ajánlatai részletes információval szolgálnak az egyes túraszakaszokról, ezenkívül nagyítható térképek és a Google Earth-höz kapcsolódó közvetlen linkek is találhatóak az egyes útvonalakról. A túraajánlatok térképpel és GPS-adatokkal együtt le is tölthetők. Április végétől pedig egy ingyenes alkalmazás is igénybe vehető az iPhone-on mind a 32 útvonalhoz. A Svájc Turizmus „Svájc 32 legvonzóbb túraajánlata” címmel új, füzet formában megjelenő kiadványa 2010 májusától szerezhető be.

És ahogy azt már a svájciaktól megszoktuk az egész promóciót megfelelő öniróniával tálalják nekünk, potenciális turistáknak. Ha másért nem, ezért tényleg megéri megnézni a túraútvonalakat.

 

 (A felirat a végén szabadfordításban ennyit tesz: "Svájc. Mindent megteszünk azért, hogy a túrája tökéletes legyen.")

A Svájci Turisztikai Hivatal a 32 túraajánlatot összefoglalva egy pontos útvonal-ismertetőt jelentet meg, részletes térképanyaggal, magassági adatokkal és az útvonalak mentén található kulináris tippekkel együtt. Mindez megtalálható az interneten a www.MySwitzerland.com/wandern oldalon, nagyítható térképekkel és a Google Earth-höz kapcsolódó közvetlen linkekkel együtt. Ezenkívül a gyűjtemény 250 további útvonaljavaslatot is tartalmaz. 2010. április végétől pedig egy ingyenesen letölthető iPhone-alkalmazás is elérhető mind a 32 útvonalhoz, tartalmazva az azokhoz kapcsolódó információkat, térképeket, magassági adatokat, szálláslehetőségeket a MySwitzerland.com/mobile oldalon keresztül.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
travelline.hu Plázs

Vonattal Európa tetejére

Hasznos információk: Repülőjegy: SWISS Budapest-Genf-Budapest  20 100 Ft-tólBudapest-Basel-Budapest: 30 300...