Újra kinyit Siófok hivatalos jégpályája

2011. február 28., hétfő, 07:46 • Utolsó frissítés: 2011. február 28., hétfő, 07:48
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

A hideg idő miatt, február végén szokatlan jelenségként, sok helyen ismét jég borítja a Balatont.

A hideg idő miatt, február végén szokatlan jelenségként, sok helyen ismét jég borítja a Balatont. Az észak-keleti öbölben, Balatonfűzfő térségében már a hétvégén is korcsolyáztak, jégvitorláztak.
   
Siófok önkormányzata úgy döntött, hétfőtől ismét kijelöli a hivatalos jégpályát a korábbi helyen, az Újhelyi strand mellett, a Kaáli Nagy Dezső utca és az Arany János utca közötti partszakaszon, pályafelügyeletet és egyéb szolgáltatásokat is biztosítva.
   
A siófoki jégpályát február elején az utolsók közt zárták be. Az önkormányzat nem számolt újabb tartós lehűléssel, ezért akkor arról is döntött, hogy megszüntetik a készenléti állapotot, elbontják és elszállítják a jégpálya üzemeltetéshez szükséges eszközöket, építményeket. Mint kiderült, korai volt a döntés. Kozma Ani közölte: a jégpálya addig tart nyitva, ameddig biztonságos marad a jég. Míg az előző téli szezonban 14, az idei télen eddig 27 napig üzemelt megszakításokkal.

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:Újra kinyit Siófok hivatalos jégpályája
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X