szerző:
travelline.hu

Horváth Vencel vezérigazgató az avatón elmondta: a beruházás keretében megépítették a négyszintes, emeletenként 1200...

Horváth Vencel vezérigazgató az avatón elmondta: a beruházás keretében megépítették a négyszintes, emeletenként 1200 négyzetméteres új fogadóépületet, és felújították a régi fedett fürdő 2000 négyzetméteres épületét. Mindezek mellett új szolgáltatásokat vezettek be, valamint új gyalogos átjáró alagutat fúrtak a gyógyfürdő és a Freya Hotel között.
   
A beruházás 70 százalékát önerőből és kedvezményes banki hitelből fedezték, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács (NYDRFT) pedig közel 810 millió forint támogatást ítélt meg a fejlesztéshez. A kivitelezés 2008 decemberében kezdődött, a munkát közbeszerzési pályázaton a ZÁÉV Zrt. nyerte el.
   
Zalakaros történetének egyik legnagyobb beruházása lett a mostani fejlesztés, amely erősíti azt is, hogy évek óta a 10 legnépszerűbb magyar turisztikai célpont egyike a fürdőváros.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!