"Borzalmas öltönyt és nyakkendőt hordott" - megszólaltak Vágó új vetélkedőjének dizájnerei

2012. április 04., szerda, 17:43 • Utolsó frissítés: 2012. április 06., péntek, 11:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az egyik brit dizájnoldalon nyilatkozott az átVágó című műsor arculatáért felelős cég, a Studio Hansa. Vágó István öltözködési stílusától nem voltak elájulva.

"Igen, öltöztetnünk kellett." A Studio Hansa a brit Designweek weboldalán megjelent cikkben az átVágó című műsor arculatát mutatja be, a logót, a stúdió díszletét és minden kampányelemet, de egyben kritizálták a műsorvezető öltözködési stílusát is. A londoni székhelyű kreatív cég a show címének az ötletgazdája, úgy tűnik a szóvicceket még a britek is értik. Omar Honigh, a Studio Hansa ügyvezetője szerint azért volt fontos, hogy a játékmester nevét tartalmazza a cím, mert Vágó István Magyarország egyik legnagyobb sztárja.

Fotó:

Az átVágó a Story4 csatornán fut március 26. óta, minden hétköznap este, a Friderikusz-féle Legyen Ön is milliomos alternatívájaként. A vetélkedőről szóló kritikánk itt olvasható.

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:


Véleménye van? Ossza meg velünk!


"Borzalmas öltönyt és nyakkendőt hordott" - megszólaltak Vágó új vetélkedőjének dizájnerei
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Klasszikus módszerekkel nem lehet a Z-generációt tanítani

Klasszikus módszerekkel nem lehet a Z-generációt tanítani

A közösségi médiából és a Wikipediáról gyűjtik az információt, és kifejezetten nehézséget okoz számukra a hosszabb, szöveges háttéranyagok...

még több hír »
HIRDETÉS
Lehet itt élni:

Lehet itt élni: "Minden van, csak pénz és jó kaja nincs"

Magyarországon még létezik a szolidaritás, Budapest laza és sok benne a zöld, az emberek nyugisak és sokkal kevésbé hülyék, mint a franciák.

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X