"Borzalmas öltönyt és nyakkendőt hordott" - megszólaltak Vágó új vetélkedőjének dizájnerei

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Vágó István; Átvágó; Vágó István stílusa; Vágó István nyakkendő; Studio Hansa;

Az egyik brit dizájnoldalon nyilatkozott az átVágó című műsor arculatáért felelős cég, a Studio Hansa. Vágó István öltözködési stílusától nem voltak elájulva.

"Igen, öltöztetnünk kellett." A Studio Hansa a brit Designweek weboldalán megjelent cikkben az átVágó című műsor arculatát mutatja be, a logót, a stúdió díszletét és minden kampányelemet, de egyben kritizálták a műsorvezető öltözködési stílusát is. A londoni székhelyű kreatív cég a show címének az ötletgazdája, úgy tűnik a szóvicceket még a britek is értik. Omar Honigh, a Studio Hansa ügyvezetője szerint azért volt fontos, hogy a játékmester nevét tartalmazza a cím, mert Vágó István Magyarország egyik legnagyobb sztárja.

Fotó:

Az átVágó a Story4 csatornán fut március 26. óta, minden hétköznap este, a Friderikusz-féle Legyen Ön is milliomos alternatívájaként. A vetélkedőről szóló kritikánk itt olvasható.

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X